Το 2013 “έφυγε” και το 2014 μόλις ήρθε! Ο φακός του govastileto.gr και των εβδομαδιαίων περιοδικών εντόπισε τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz σε πρωινές και βραδινές εξόδους λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2013, αλλά και τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη και ο Νίκος Αγούδημος μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησαν ξανά μαζί στα μπουζούκια, κάνοντας πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση, ο Νίκος Αλιάγας με την Τίνα Γρηγορίου πέρασαν τις ημέρες των γιορτών στη Αθήνα και δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Η Δούκισσα Νομικού με τον Αντίνοο Αλμπάνη απαθανατίστηκαν μαζί κάνοντας τις φήμες να μιλούν για νέο ειδύλλιο.

Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε την Έλενα Παπαβασιλείου με τον νέο της σύντροφο και επιχειρηματία, Σταμάτη Κώνστα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε βόλτες σε γνωστό εμπορικό κέντρο με τη σύζυγό του και τον εγγονό του, η Αγγελική Ηλιάδη έβαλε τα καλά της και μαζί με τον αγαπημένο της, Σάββα Γκέντσογλου, πήγαν σε ρεβεγιόν για να υποδεχτούν τη νέα χρονιά. Ο Κώστας Κόκλας με τη σύζυγό του και τον γιο τους βρέθηκαν για λίγες μέρες στην Αράχωβα. Εκεί βρέθηκε και η Σόφη Πασχάλη με τον αγαπημένο της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Μάνο Κουτσοφιό απόλαυσαν τον καφέ τους και τις βόλτες τους στα νότια προάστια, ο Γεράσιμος Γεννατάς με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Βάσω Τσακίρη, βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Κρατερού Κατσούλη στο “Tas stage”. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης με τη σύζυγό του και το παιδί τους έκαναν βόλτες σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και η Βιβή Τσιάμη και ο Γιώργος Πρίντεζης επισκέφτηκαν γνωστή ταβέρνα στο Λιβάδι στην Αράχωβα.

 Οι βόλτες των ερωτευμένων ζευγαριών την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”1264″]