Το Hollywood διαθέτει τους ηθοποιούς εκείνους, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γίνονται μαϊντανοί και να εμφανίζονται παντού και να λένε τα πάντα και υπάρχουν κι εκείνοι που είναι ο φόβος και ο τρόμος των δημοσιογράφων. Εκείνοι μισούν τους δημοσιογράφους και οι δημοσιογράφοι εκείνους.

Ποιοι είναι λοιπόν εκείνοι που έχουν την πιο κακή φήμη ως συνεντευξιαζόμενοι;

Ας αρχίσουμε από τον Harisson Ford, ο οποίος αν και είναι εξαιρετικός ηθοποιός, είναι ένας από τους πιο δύστροπους star. Μισεί τις ερωτήσεις γύρω από την ταινία «Ο πόλεμος των άστρων» και αρνείται κατηγορηματικά να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση γύρω από αυτό. Το μεγάλο του πρόβλημα βασικά είναι ότι δεν ενδιαφέρεται για τις συνεντεύξεις! Και εδώ που τα λέμε, μετά από τόσα χρόνια τι να πει; Έχει καθιερωθεί πια!

HARRISON FORD

Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για την Kristen Stewart, η οποία απεχθάνεται τις συνεντεύξεις, αφού δεν καταλαβαίνει τον λόγο, για τον οποίο θα πρέπει να μιλά για την υποκριτική! Θα γίνουμε κακοί, τώρα, αν αναρωτηθούμε σε ποια υποκριτική αναφέρεται; Η Stewart πήρε φόρα από τις ταινίες «Twilight» που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, αλλά όχι λόγω του ταλέντου της. Αυτό είναι μέτριο ως ανύπαρκτο!

KRISTEN STEWART

Η Lindsay Lohan όταν ήταν πιο νέα, ήταν η χαρά των δημοσιογράφων. Ίσως επειδή ήταν νηφάλια. Τώρα, δεν θέλει κανένας να της κάνει συνέντευξη, για τους εξής τρεις λόγους: α) είναι μεθυσμένη β) έχει κάνει χρήση ναρκωτικών και γ) δεν είναι ποτέ συνεπής. Μερικές φορές δεν έρχεται ποτέ στο ραντεβού.

LINDSAY LOHAN

Η Katherine Heihl, μας συστήθηκε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Grey’s Anatomy».  Η φήμη που τη συνοδεύει είναι ότι είναι «δύσκολη» και μερικές φορές απίστευτα βαρετή! Και δεν την φαίνεται…

7th Annual Chrysalis Butterfly Ball, Private residence, Brentwood, California.

Η αδερφή της Beyonce, Solange είναι εκείνη που τους βάζει όλους στη θέση τους ή τουλάχιστον νομίζει ότι τους βάζει. Φαίνεται, όμως, ότι κανένας δεν μπορεί την γκρίνιά της, γι’  αυτό και όλοι υποχωρούν! Δεν έμοιασε στην αδερφή της…

SOLANGE KNOWLES