Πριν λίγες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου διασκέδασε στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη και του Θανάση Αλευρά και στην παράσταση “Burlesque“, όπως έγραψε το govastileto.gr, και δεν ήταν μόνη! Η όμορφη ηθοποιός συνοδευόταν από έναν γοητευτικό άνδρα κι έδειχνε να περνάει καλά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όπως λένε άνθρωποι που τους είδαν από κοντά στην πρώτη τους κοινή νυχτερινή έξοδο, οι δυο τους ήταν πολύ άνετοι και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

oikonomakouathina

Η Αθηνά Οικονομάκου γύρισε σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο και όπως φαίνεται ο έρωτας της “χτύπησε” ξανά την πόρτα.  Ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος; Είναι ο Γιώργος Φίλτσιος και πληροφορίες θέλουν να είναι ο νέος της σύντροφος, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”.

oikonomakou

Ο Γιώργος Φίλτσιος είναι γνωστός από την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον χώρο της μόδας. Είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με επώνυμα ρούχα και γνωστός καρδιοκατακτητής Μένει στην Βουλιαγμένη, είναι λάτρης των αυτοκινήτων τύπου jeep και δεινός surfer.