Ο Conrad Murray δύο χρόνια μετά τον εγκλεισμό του στη φυλακή, με την κατηγορία της δολοφονίας από αμέλεια του Michael Jackson, δεν λέει να αφήσει τον βασιλιά της ποπ να ηρεμήσει εκεί που βρίσκεται.

Μετά από συνέντευξη του γιατρού στην εκπομπή “60 Minutes” της αυστραλιανής τηλεόρασης,  άφηνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να ήταν όντως παιδόφιλος.

Μετά από σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, ο Conrad Murray δήλωσε: «Δεν είμαι προετοιμασμένος να απαντήσω αυτή τη στιγμή στο αν ο Michael Jackson ήταν ή όχι παιδόφιλος. Και αυτό γιατί η συνέντευξη αυτή είναι ειλικρινής και δεν θέλω να πω πράγματα που τα βγάζω από το μυαλό μου».

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος παρατήρησε ότι αν και κολλητός φίλος του Jackson δεν αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να κακοποιεί παιδιά, εκείνος απάντησε:  «Μερικές φορές οι προσδοκίες που έχεις για κάποιον δεν επαληθεύονται. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι μπορεί να έχω σχηματίσει μια άποψη για κάποιον, βασισμένη σε συγκεκριμένα πράγματα που είδα».

Ήταν η πρώτη συνέντευξη του γιατρού μετά την αποφυλάκισή του πριν από περίπου ένα μήνα και οι φήμες θέλουν να πληρώθηκε αδρά με ένα εξαψήφιο ποσό από την παραγωγή της εκπομπής.

Πάντως ο γιατρός μάλλον δεν στέκει και πολύ καλά ψυχολογικά, αφού στη συγκεκριμένη συνέντευξη δήλωσε επίσης ότι συνομιλεί με τον Michael Jackson από τον άλλο κόσμο και επανέλαβε ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατό του.

Δείτε όσα είπε ο Conrad Murray για την προσωπική ζωή του Michael Jackson