Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα ήταν οι χθεσινοί καλεσμένοι στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1 και δεν δίστασαν να απαντήσουν μεταξύ άλλων και στο αν έχουν δεχθεί κάποια στιγμή σεξουαλική παρενόχληση από άντρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις φήμες, που κυκλοφορούν, περί “πλούσιων” προσόντων του Ησαΐα Ματιάμπα, κι εκείνος απάντησε: «Σίγουρα όλο αυτό δημιουργεί ιδέες στο μυαλό του κόσμου για αυτό είναι και βλακεία. Σεξουαλική παρενόχληση από άντρα δεν έχω δεχτεί. Η μόνη σεξουαλική παρενόχληση, που ουσιαστικά δεν ήταν παρενόχληση, ήταν όταν ήμουν μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Θεσσαλονίκη σε ένα μπαράκι και ήρθαν κάποια ποτά από έναν 50άρη κύριο, ενώ εγώ ήμουν 21 περίπου. Και μάλιστα οι συνεργάτες και οι φίλοι μου με πείραζαν».

Από την άλλη ο Μύρωνας Στρατής όχι μόνο παραδέχτηκε πως τον έχουν φλερτάρει άντρες, αλλά διηγήθηκε και ένα συγκεκριμένο περιστατικό: «Φυσικά και μου την έχουν πέσει, πολύ μέσω social media. Το πιο καλό πέσιμο, όμως, το έκανε ένας τύπος που ήρθε με υγρά μάτια και μου λέει “ποιος είσαι εσύ;”, του απαντάω “o Μύρωνας”. Με ρωτάει “έχουμε γνωριστεί κάπου;”, του απαντάω “όχι” και μου λέει “μάλλον πρέπει να ανατρέξω στις φαντασιώσεις μου”. Εντάξει, κολακεύτηκα πάντως».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα