Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Δόξας και μίλησε για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του πορείας,τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής.

«Δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Δούλεψα για πολλά χρόνια με τη Δέσποινα Βανδή. Δεν της ζήτησα τίποτα ποτέ, δεν την πλησίαζα για να την καλοπιάσω ή να την έχω από κοντά. Δεν ταίριαζε στο χαρακτήρα μου. Είχα πάντα μια καλή δουλειά η οποία με έκανε να αισθάνομαι άνετα. Ήξερα ότι με σεβόταν. Προφανώς μας είχαν ανάγκη οι μεγάλοι τραγουδιστές για να μας παίρνουν στις δουλειές τους», είπε ο τραγουδιστής και παίκτης του “Your Face Sounds Familiar” στο “ΕΓΩ”, ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν θεωρεί λάθος που μπήκε στο τραγούδι από μικρός. «Δεν ήταν λάθος που ξεκίνησα καριέρα τόσο νωρίς, γιατί ήρθε η κατηφόρα και το γκρέμισμα νωρίς και μου δίδαξαν πράγματα. Ήταν καθαρά κατηφόρα. Έπιασα τα κόκκινα και μετά έπρεπε να κολυμπήσω σε άγνωστα νερά. Ευτυχώς βρήκα ξανά το μονοπάτι μου»

Ο Αντώνης Βαρδης, που είναι θείος του, τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα; «Δεν έπαιξε ο Αντώνης Βαρδής ρόλο στο να με βάλει στη δουλειά. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι προέρχομαι από μουσική οικογένεια. Ήταν σημαντικά τα ακούσματα που είχα από το θείο μου. Πήγα κανονικά στην οντισιόν του Νότη Σφακιανάκη στο Rex και εκείνος με εμπιστεύτηκε. Με βοήθησε πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ κατέληξε αναφερόμενος στον γνωστό τραγουδιστή: «Δεν με πειράζει καθόλου αν είναι “τζιζ”. Για μένα δεν είναι. Είναι ένας άνθρωπος που εκφράζει αυτά που πιστεύει με ελεύθερο τρόπο, ασχέτως αν δεν ενστερνίζομαι τις απόψεις του. Για μένα ο κάθε άνθρωπος πρέπει ελεύθερα να λέει την άποψή του. Ο Σφακιανάκης δεν είναι προκλητικός τώρα. Ήταν σε όλη του τη ζωή. Αυτός είναι. Μαγκιά του».