Νέες αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ερωτική ζωή του Μπιλ Κλίντον, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα νέο βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου στις ΗΠΑ, Τμήματά του προδημοσιεύει η εφημερίδα «New York Post», όπου αποκαλύπτεται ότι ο Μπιλ Κλίντον είχε και δεύτερη ερωμένη, εκτός από την… διάσημη πλέον Μόνικα. Λεβίσκι.

Στο βιβλίο “The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents” δηλαδή “Άγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας”, του συγγραφέα Ρόναλντ Κέσλερ, αναφέρεται ότι η δεύτερη ερωμένη ήταν ξανθιά και οι άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του προέδρου της είχαν δώσει την κωδική ονομασία: “Energizer”, το “Ενεργητικό ή Η Βόμβα“.

Όταν απουσίαζε η Χίλαρι, είχαν δοθεί στους φρουρούς οδηγίες να την αφήνουν να περνά χωρίς να της κάνουν ερωτήσεις. H “Energizer” περιγράφεται ως μία χαριτωμένη και φιλική γυναίκα, η οποία πολλές φορές πήγαινε μπισκότα στους άνδρες ασφαλείας του Μπιλ Κλίντον.

bill1Η περιγραφή της ξανθιάς ερωμένης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έγινε από έναν προιστάμενο του Λευκού Οίκου, αναφέρει το δημοσίευμα.“Ηταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι, πολύ φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είχαν ερωτική σχέση. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας”, φέρεται να λέει πρώην προιστάμενος του Λευκού Οίκου, μιλώντας φυσικά υπό καθεστώς ανωνυμίας. Οι μυστικοί πράκτορες της Χίλαρι ενημέρωναν πάντα τους μυστικούς πράκτορες του Μπιλ όταν επέστρεφε στο σπίτι η σύζυγός του. Ετσι, ο Μπιλ είχε όλο το χρόνο στην διάθεσή του να ξεπροβοδίσει την ερωμένη και να “καθαρίσει” την περιοχή απ΄όλα τα “ενοχοποιητικά στοιχεία”.

Όμως μια φορά,η προειδοποίηση απο τους μυστικούς πράκτορες της Χίλαρι ήρθε αργά. “Οι μυστικοί πράκτορες του Μπιλ αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν την “Energizer”.

Ο κ. Κέσλερ επισημαίνει επίσης ότι η Χίλαρι ήταν ιδιαίτερα αγενής με τους μυστικούς πράκτορες, κατά συνέπεια, αυτοί “κάλυπταν” τον τότε Αμερικανό πρόεδρο με χαρά, το έκαναν από τα βάθη της ψυχής τους. Το έβλεπαν, μάλιστα, και ως μία μορφή τιμωρίας προς τη Χίλαρι.