Ο Νίνο σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Instyle μίλησε για τη δεύτερη  εγκυμοσύνη της συντρόφου του, το γιο του αλλά και πώς η πατρότητα άλλαξε τον ίδιο.

– Ακούγεται ότι θα γίνεις για δεύτερη φορά πατέρας. Είναι αλήθεια; Θα ήθελες αυτή τη φορά να είναι κορίτσι;

Ναι, αυτό ισχύει. Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα κορίτσι ούτε γνωρίζουμε ακόμη το φύλο του παιδιού. Αυτό που με ενδιαφέρει, όμως, είναι ότι ως αδέλφια θα είναι κοντά ηλικιακά και ότι ο ένας θα προσέχει τον άλλο ή την άλλη. Είναι σημαντικό αυτό.

– Αγχώνεσαι ποτέ με την ευθύνη της πατρότητας;

Στην αρχή πάντα αγχώνεσαι. Κανένας δεν γεννήθηκε με το εγχειρίδιο του πατέρα μέσα στο dna του και όταν έρχεται εκείνη η στιγμή, θέλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μετά λες «τι ωραία που είναι!», έπειτα ονειρεύεσαι και τότε η σκέψη σου κλειδώνει εκεί. Ονειρεύεσαι τα καλύτερα για τα παιδιά σου.
– Τι ονειρεύεσαι για τα παιδιά σου;

Ονειρεύομαι να είναι ανεξάρτητα και ελεύθερα και να αποφασίζουν τα ίδια για τη ζωή τους. Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, που έλεγαν στα παιδιά τους να γίνουν δικηγόροι και γιατροί, ενώ αυτά δεν ήθελαν.

– Ο γιος σου αυτή τη στιγμή είναι 1 έτους. Πώς τον φαντάζεσαι στιλιστικά στα επόμενα χρόνια της ζωής του; Τι στυλ έχεις οραματιστεί για αυτόν;

Έχω δει ότι από τώρα έχει δική του άποψη, γιατί με άλλα πράγματα που του φοράμε χαίρεται και με άλλα δυσανασχετεί και δεν τα θέλει. Νομίζω πως είναι λίγο σαν τον μπαμπά του, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς, θα δείξει…