Ο Σάκης Ρουβάς πρόσφατα εμφανίστηκε με την Κάτια Ζυγούλη , σε βραδινή έξοδό τους  για φαγητό στο restaurant-bar «Hama» στη Γλυφάδα που ειδικεύεται στην ασιατική κουζίνα, αξύριστος!

Ο Σάκης και η Κάτια πέρασαν όμορφες στιγμές  μαζί με δύο ακόμη φιλικά τους ζευγάρια. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν το νέο επαγγελματικό βήμα του κορυφαίου Έλληνα σταρ, ο οποίος επιστρέφει στον κινηματογράφο υιοθετώντας το νέο αξύριστο look, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό “HELLO”.

katia

Λίγους μήνες μετά την επιτυχία που γνώρισαν οι «Βάκχες» ο πολυπράγμων Σάκης Ρουβάς βάζει ένα νέο στοίχημα, αφού πρωταγωνιστεί στην ταινία «Chevalier», που σκηνοθετεί η πολυβραβευμένη Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη.

Η ταινία αποτελεί μια συμπαραγωγή της Faliro House Productions, η τελευταία ταινία της οποίας ήταν το «Before Midnight» με τον Ίθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπί, και της Haos Films που συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας «Άλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου και «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Μαρτίου. Παράλληλα ο Σάκης ετοιμάζει και νέο τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ η Κάτια κέρδισε τις εντυπώσεις με την λιτή αλλά όπως πάντα κομψή εμφάνιση της!