Ο Σάκης Ρουβάς για ακόμη μία φορά έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του, αφού έγινε ο πρώτος δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».

Την επίσημη λειτουργία της Τράπεζας κήρυξε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, παρουσία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του γνωστού καρδιοχειρουργού, Μαγκντί Γιακούμπ.

«Με λίγο από τον χρόνο μας και μία πάρα πολύ απλή διαδικασία, μπορούμε όλοι να δώσουμε ελπίδα και ζωή», ανέφερε στην τελετή ο τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς μέσω των social media κάλεσε τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά του, κάνοντας ένα δώρο ζωής σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς, που αναγκάζονται να παλέψουν με σοβαρότατα αιματολογικά νοσήματα, όπως η λευχαιμία.

«Σήμερα έγινα δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “Όραμα Ελπίδας”. Πρέπει να γίνουμε χιλιάδες!», έγραψε ο Σάκης στα social media και ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία με την  αίτηση που συμπλήρωσε.

rouvas1

Οι διαδικτυακοί φίλοι του τραγουδιστή επικρότησαν την κίνηση του αυτή, μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να γίνουν δότες.

Δείτε το πρώτο μήνυμα του Σάκη Ρουβά