Σήμερα τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα «World Music Awards 2014» που θα πραγματοποιηθούν στο Μόντε Κάρλο, με πλήθος διάσημων τραγουδιστών να δίνουν το παρών και να τραγουδούν live. Φέτος όμως, θα έχουμε τη χαρά στα παγκόσμια βραβεία μουσικής να δούμε και τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι υποψήφιος για βραβείο στην κατηγορία «Worlds best live act» .

Ο Σάκης θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί των βραβείων μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και εμείς περιμένουμε πως και πώς να τον καμαρώσουμε.
Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης στο Instagram από τις πρόβες

Στα 22α «World Music Awards» θα τραγουδήσουν ζωντανά οι Mariah Carey, Miley Cyrus, Jason Derulo, Fall Out Boy, Flo Rida, Ricky Martin και άλλοι. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, που έχει κερδίσει πολλές φορές τις εντυπώσεις στο εξωτερικό, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το νέο του αγγλόφωνο τραγούδι “Open Eyes” που φέρει την υπογραφή της Xenia Ghali.
Σημειώνουμε ότι το event θα μεταδοθεί από το κανάλι NBC αύριο το βράδυ στις 21:00.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε την αφίσα

