Η όμορφη κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία δεν είναι απλά ερωτευμένη και ευτυχισμένη με τον σύζυγό της, αλλά εκείνος καθημερινά φροντίζει να κάνει ομορφότερες και υγιέστερες δεκάδες γυναίκες. Εκείνη, όχι μόνο δεν ζηλεύει αλλά χαίρεται ιδιαίτερα για την επιτυχία του συζύγου της, του γνωστού και αγαπημένου στο τηλεοπτικό κοινό, του διαιτολόγου-διατροφολόγου Τάσου Παπαλαζάρου.

Η Γλυκερία Μάρτου (αυτό είναι το όνομά της) είναι 37 χρόνων, πλαστικός χειρουργός και συμπλήρωσε στις 30 Αυγούστου 4 χρόνια γάμου με τον Τάσο Παπαλαζάρου, ενώ έχουν αποκτήσει δυο γιους 4,5 και 1,5 χρονών.

glukaΜάλιστα, η Γλύκα όπως τη φωνάζουν φίλοι και συγγενείς συνόδευσε την περασμένη εβδομάδα τον σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (σεφ), τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη (ψυχολόγος) και τον Γιάννη Μανιό (επίκουρος καθηγητής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου) παρουσίασαν το βιβλίο τους “Η Δίαιτα των Ειδικών”, ένα βιβλίο που είναι κυριολεκτικά ένα εργαλείο αυτοβοήθειας ώστε ο καθένας να μπορεί να ελέγξει μόνος του το βάρος του.

mazif