Έφτασε μέχρι τον τελικό, όμως δεν κατάφερε να βγει πρώτος. Παρόλα αυτά, οι εμφανίσεις του αγαπήθηκαν και σχολιάστηκαν περισσότερο από κάθε άλλον καλλιτέχνη και μέσα από το show απέκτησε πάρα πολλούς νέους θαυμαστές.

Έχουν κάνει άραγε στον Κώστα Δόξα κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού; «Ήπια πράγματα! Απλώς, πολλές φορές μου ζητούν να τις γνωρίσω μέσω facebook και επειδή είμαι πολύ ντροπαλό άτομο, δεν μπορώ. Έχει τύχει να μου στέλνουν τηλέφωνα αλλά δεν γίνεται να το κάνω», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα  “Άποψη”.

Για το αν ήταν ελεύθερος και του ζήταγε μια κοπέλα να γνωριστούν μέσω facebook δήλωσε: «Θα έλεγα όχι. Δεν είναι ότι είμαι παραδοσιακός τύπος αλλά το ότι εμένα με ξέρει ο άλλος, εγώ όμως όχι. Δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί θέλω να τον μάθω από κοντά τον άλλο για να είμαι επιλογή του και να είναι επιλογή μου».

Με την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, Μαρία Μακρή, έχει αποφασίσει αν θα επισημοποιήσει στην σχέση του; «Δεν ξέρω, αν με προτιμήσει για γαμπρό και για άνδρα της! Δεν έχω ιδέα αν θα παντρευτούμε. Μου αρκεί που η σχέση μας είναι πολύ όμορφη. Είναι αυτό που βρίσκεις σε έναν άνθρωπο και σου ομορφαίνει τη ζωή».

Όσο για το αν έχει φλερτάρει ποτέ το ανδρικό φύλο, τόνισε: «Ναι, μετά από όλα αυτά που έχω κάνει λογικό δεν είναι; Σε αυτές τις περιπτώσεις αντιδράω πάντα με χιούμορ. Δεν χρειάζεται να κάνω κάποιον να νιώσει άσχημα και να τον χαλάσω. Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό καταλαβαίνει ο άλλος ότι δεν πρόκειται να πάρει κάτι από μένα».

doxas