Η κόρη του Γιώργου Πολυχρονίου Ντέμη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τίμο Αλεβιζάκη. Ο Γιώργος Πολυχρονίου  πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η μονάκριβη κόρη του , Ντέμη, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία τον έκανε παππού για πρώτη φορά χαρίζοντάς του την εγγονή του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Η κόρη του Γιώργου Πολυχρονίου θα πάρει το όνομα Ανδρομάχη. Η σύμπτωση είναι ότι Ανδρομάχη είναι και το βαπτιστικό όνομα της πρώην συντρόφου του Γιώργου Πολυχρονίου, Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: “Περιμένω να μεγαλώσει για να αρχίσω να παίζω μαζί της και να της λέω παραμυθάκια συνοδεύομενα από τα ανάλογα ηχητικά εφέ. Θέλω να της παίρνω παιχνιδάκια, να κάνουμε θεατρικά σκετσάκια”.

Τα βαφτίσια θα γίνουν στην Αττική, κοντά στο εξοχικό μας, στο τέλος Αυγούστου, σε μια εκκλησία που έχτισε ο μπαμπάς μου. Θα ακολουθήσει πάρτι στον κήπο του σπιτιού, με το ροζ να κυριαρχεί στην διακόσμηση.