Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και βαφτίσει τη μονάκριβη κόρη της,  έκανε πρόβα νυφικού στο ατελιέ των ΜΙ-RO στο Κολωνάκι και ο φωτογραφικός φακός του YOU απαθανάτισε τις μοναδικές στιγμές της τραγουδίστριας.

Η Θέλξη παντρεύεται τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου τον εκλεκτό της καρδιά της επιχειρηματία Πάυλο Γιαβή σε ένα γραφικό εκκλησάκι στο Σούνιο, ενώ την ίδια μέρα, λίγο μετά το γάμο, θα βαφτίσουν και την μόλις 3,5 μηνών κορούλα τους.

Διπλή χαρά για τη Θέλξη, λοιπόν, που πιο όμορφη από ποτέ και ιδιαίτερα ευδιάθετη επισκέφθηκε το γνωστό Οίκο για να επιλέξει το ωραιότερο φόρεμα για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Οι δύο σχεδιαστές, ο Δημήτρης Μαστρόκαλος και ο Γιάννης Ράπτης, έδειξαν στην τραγουδίστρια μοναδικές δημιουργίες από την εντυπωσιακή συλλογή τους με νυφικά και εκείνη δεν ήξερε τι να πρωτοδιαλέξει. «Δοκίμασε πολλά φορέματα και έδειξε ενδιαφέρον στα ξεχωριστά σχέδια και όχι σε αυτό που λέμε “κλασικό νυφικό”», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο YOU.

H Θέλξη εντέλει αποφάσισε, ένα μακρύ μεταξωτό λευκό νυφικό με γαλλική δαντέλα και πολλά κρόσσια στα μανίκια ήταν αυτό που την ενθουσίασε. Μετά από αρκετή ώρα δοκιμών και συζητήσεων περί των… γαμήλιων λεπτομερειών έφυγε για το σπίτι της όπου την περίμεναν η κόρη της και ο άντρα της ζωής της που πολύ της είχαν λείψει…

thelksi1

thelksi2

thelksi3

thelksi4