Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία του μενού για το πάρτι μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ έχει εξελιχθεί σε προσωπική υπόθεση για τον διάσημο Αυστριακό σεφ Wolfgang Puck, ο οποίος για 20η χρονιά θα προσφέρει την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία στους 1500 καλεσμένους-τυχερούς των μεγάλων βραβείων. Μέσα στα πιάτα περιλαμβάνονται: σούσι, cupcakes για χορτοφάγους, πανακότα, η κλασική- μεγάλη τούρτα των Όσκαρ, άγριος σολομός με τζίντζερ και αμύγδαλα, mac’n’cheese, καπνιστός σολομός, dumplings με γαρίδες και αστακό, μίνι μπέργκερ με ώριμο τσένταρ και σάλτσα ρεμουλάντ και πάρα πολλά άλλα.

menu

menu2

menu3

menu4

menu5