Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία του μενού για το πάρτι μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ έχει εξελιχθεί σε προσωπική υπόθεση για τον διάσημο Αυστριακό σεφ Wolfgang Puck, ο οποίος για 20η χρονιά θα προσφέρει την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία στους 1500 καλεσμένους-τυχερούς των μεγάλων βραβείων. Μέσα στα πιάτα περιλαμβάνονται: σούσι, cupcakes για χορτοφάγους, πανακότα, η κλασική- μεγάλη τούρτα των Όσκαρ, άγριος σολομός με τζίντζερ και αμύγδαλα, mac’n’cheese, καπνιστός σολομός, dumplings με γαρίδες και αστακό, μίνι μπέργκερ με ώριμο τσένταρ και σάλτσα ρεμουλάντ και πάρα πολλά άλλα.