Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 28χρονη ηθοποιός έκανε μια δήλωση που έφερε τα πάνω-κάτω στη διεθνή showbiz, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως ήταν ο άνθρωπος που τύλιξε το άψυχο σώμα της Whitney Houston, καθώς εργαζόταν στο νεκροτομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός της τραγουδίστριας, τον Φεβρουάριο του 2012.

Ο λόγος για τη Lindsay Lohan, η οποία να θυμίσουμε πως τότε προσέφερε κοινωνική υπηρεσία στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες, καθώς είχε τιμωρηθεί από το δικαστήριο για παραβίαση της αναστολής της.

«Ήταν μια γ@@@@η και ακατάλληλη τιμωρία. Πολλοί άλλοι μπορούσαν να το κάνουν, αλλά έλεγαν “όχι. H Lohan μπορεί”. Είναι διαφορετικό για μένα από ό,τι θα ήταν για άλλους ανθρώπους. Για παράδειγμα, κανείς δεν θα ήθελε να δουλεύει στο νεκροτομείο και να στρώνει μια σακούλα πτώματος για τη Whitney Houston», ανέφερε σε συνέντευξή της η Lohan.

lindsay_lohan

Μετά από αυτή τη δήλωση, το νεκροτομείο του Λος Άντζελες αναγκάστηκε να παρέμβει για να καθησυχάσει τα πνεύματα, λέγοντας: «Η Whitney δεν μπήκε ποτέ σε σακούλα νεκροτομείου και κανείς από πρόγραμμα αναστολής δεν ήρθε σε επαφή με το σώμα της. Όλη την ώρα που η Whitney ήταν στο νεκροτομείο, το κορμί της ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και μετά με πλαστικό. Και από το ξενοδοχείο έτσι ήρθε». Ποιος να λέει άραγε την αλήθεια;