Εξομολογητική, απόλυτα ειλικρινής και γλαφυρή η αγαπημένη ηθοποιός και μία από τις ωραιότερες γυναίκες του Ελληνικού Κινηματογράφου μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κιμ Κίλιαν, “Magazino Life” στο Extra3, η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 12:00-14:00.

Anna-Fonsou

Η Άννα Φόνσου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Στάθη Πουρουτίδη, περιέγραψε τη ζωή της μετά τον θάνατο της αδελφής της και ομολόγησε:  “Όταν έχασα την αδερφή μου ήθελα να φύγω απο τη ζωή. Πήγαινα τα βράδια και κοιμόμουν στο τάφο της, κρυφά ,χωρίς να με πάρει είδηση ο φύλακας”!

Χωρίς κανένα κόμπλεξ μίλησε και για τη γυναικεία της πλευρά, εκείνη τη γεμάτη ματαιοδοξία, που την έσπρωξε να τρέχει στους πλαστικούς! Χαρακτηριστικά, η ηθοποιός είπε: “Εχω πάει σε πολλούς πλαστικούς για να κάνω επέμβαση, αλλά πάντα, στο τέλος δεν έκανα. Μάλιστα σε ένα ταξίδι μου στο Παρίσι επισκέφθηκα και τον πλαστικό της Κατρίν Ντενέβ”!

Έχοντας άποψη για τον χώρο του θεάματος και κάνοντας μια επιτυχημένη πορεία ως η ψυχή  στο “Σπίτι του ηθοποιού”, η Άννα Φόνσου δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε για όσα συμβαίνουν, τονίζοντας ότι “στην εποχή μας τα μανεκέν παίρνουν τις δουλειές”.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Άννας Φόνσου