Ο Johnny Depp είναι ερωτευμένος και όπως φαίνεται κι έτοιμος να παντρευτεί με την αγαπημένη του Amber Heard. Μάλιστα πρόσφατα ο ηθοποιός μας εξέπληξε όλους με την απόφασή του να αρραβωνιαστεί την όμορφη συνάδελφό του. Αυτό όμως, που προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η αντίδραση της πρώην συζύγου του Vanessa Paradis.

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο έδιναν κι έπαιρναν, με πολλούς να αναρωτιούνται για το πώς να “πήρε” άραγε το νέο η πρώην αγαπημένη του Depp και μητέρα των παιδιών του, ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας βγήκε και είπε: «Δεν υπάρχει κανένα δράμα. Η Vanessa ευχήθηκε κάθε ευτυχία στον Johnny Depp».  Κι όλα αυτά γιατί ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θεώρησε σωστό να ενημερώσει την μητέρα των παιδιών του για την απόφασή του να αρραβωνιαστεί. Έτσι, λοιπόν, όταν την πήρε τηλέφωνο και της το αποκάλυψε, εκείνη του έδωσε τις ευχές της.

paradis

Άλλωστε και η Vanessa έχει προχωρήσει στη ζωή της και έχει σχέση με τον Γάλλο τραγουδιστή, Benjamin Biolay, δηλώνοντας ευτυχισμένη και ήρεμη στην προσωπική της ζωή.

paradisv

Τόσο η Vanessa, όσο και ο Johnny Depp έχουν άριστες σχέσεις και προτεραιότητά τους είναι τα δύο τους παιδιά, η Lily Rose και ο Jack. Τώρα όσο για το πότε θα γίνει ο γάμος είναι άγνωστο.

depp2