Τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο Greek Idol, αλλά και σε γνωστά μιούζικαλ στο θεατρικό σανίδι. Έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό, φέτος, μέσα από τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar και δεν είναι άλλος από τον Άρη Πλασκασοβίτη. Ας δούμε όσα δεν ξέραμε για εκείνον και γίνονται γνωστά μέσα από το “Εγώ weekly”.

1. Το αγαπημένο του τραγούδι είναι τα «Ήσυχα βράδια» από την Αρλέτα, και αυτή την περίοδο παρακολουθεί την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Glee».

2. Το αγαπημένο του ποτό είναι το Moscato d’Asti.

3. Μένει στον Λυκαβηττό και του αρέσει πολύ να περπατάει στην περιοχή του.

4. Όταν ήταν περίπου 8 ετών, πήρε μια πέτρα και ζωγράφισε πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου που δεν του άρεσε καθόλου το χρώμα του λουλούδια, σπιτάκια και δέντρα. Φυσικά οι γονείς του, αφού πλήρωσαν τη ζημιά, δεν τον άφησαν να βγει από το σπίτι και να παίξει με τους φίλους του για μία εβδομάδα.

5. Ο αγαπημένος του παιδικός ήρωας μέχρι και σήμερα είναι ο Ντόναλντ Ντακ, γιατί γκρινιάζει όλη την ώρα!

6. Φοβάται το θάνατο, τα φίδια και τη φυλακή.

7. Το ταξίδι του στο Σάλτσμπουργκ τα περασμένα Χριστούγεννα του έχει μείνει αξέχαστο. Δεν μπορούσε να συνηθίσει με τίποτα το κρύο, ενώ γλίστρησε πολλές φορές στους παγωμένους δρόμους της πόλης.

8. Τα αγαπημένα του φρούτα είναι οι φράουλες και τα βερίκοκα, ενώ όταν δεν είναι καλά, το τσιζκέικ είναι ο… καλύτερός του φίλος!

9. Είναι λάτρης του φαγητού και μαγειρεύει πολύ – και μάλιστα καλά, όπως του λένε! Του αρέσουν πολύ το κοτόπουλο, οι κρέπες, τα μπέργκερ και οι τηγανητές πατάτες.

10. Η μητέρα του γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς και γι’ αυτό είναι δίγλωσσος από… κούνια. Η μαμά του του μιλούσε γερμανικά και ο πατέρας του ελληνικά.

11. Αγαπημένα του ελληνικά νησιά είναι η Κέρκυρα, η Φολέγανδρος και η Σύρος.

12. Εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει personal training με τον Γιώργο Παπαδημάκη.

13. Τον ενοχλεί όταν οι γύρω του χρησιμοποιούν τη λέξη «ρε».

14. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το κόκκινο.

15. Γούρι του είναι ένας σταυρός που του έχει δώσει η γιαγιά του.

16. Θα ήθελε για μία μέρα να ήταν ο Michael Jackson.

17. Πιστεύει ότι η μεγαλύτερή του ιδιοτροπία είναι ότι γκρινιάζει όταν είναι κουρασμένος.

18. Δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσει μουσική. Τα ακουστικά δεν φεύγουν καθόλου από τα αφτιά του.

19. Στους φίλους του εκτιμά την αυθεντικότητά τους.

20. Η πιο ρομαντική χειρονομία που έχει κάνει είναι όταν έκλεισε τραπέζι σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο για ένα δείπνο, στο οποίο εκείνος ντύθηκε με κοστούμι και παπιγιόν. Ο σκοπός του ήταν να αναθερμάνει τη σχέση του και να «σπάσει» τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

arisplaskaso