Στην καριέρα της αποκαλύπτει ότι δεν έπεσε σε παγίδες ούτε έχει μετανιώσει κάτι, εκτός από το γεγονός ότι δεν έπρεπε σε μια περίοδο της ζωής να της να αφιερωθεί στο θέατρο αφήνοντας πίσω το μόντελινγκ.

Δεν έχει μετανιώσει για κάτι, γιατί σκεπτόταν και μελετούσε πολύ κάθε της βήμα. Η Βίκυ Κουλιανού μίλησε για το αν έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις και για το αν υπήρξε κάποιο τίμημα για την μεγάλη επιτυχία της.

Όσο και να φαίνεται περίεργο δεν έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις ούτε μία φορά όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο χώρο της μόδας και εξηγεί στο “Εγώ” για ποιο λόγο. «Σε εμένα -δεν ξέρω- δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι γνωρίζω άτομα που τους έχει συμβεί. Θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας; Αλλά η δουλειά μου ήταν σε τέτοιο επίπεδο και τόσο μελετημένη, που αυτός που θα ήθελε ενδεχομένως να μου κάνει μια τέτοια πρόταση δεν μπορούσε. Το έχω όμως δει να γίνεται μπροστά μου σε άλλους».

Για να πετύχει κάποιος επαγγελματικά πρέπει συνήθως στερηθεί κάτι άλλο στη ζωή του. Η επιτυχία έχει κάποιο τίμημα. Ποιο ήταν, όμως, στην περίπτωση της Βίκυς Κουλιανού; «Μπορεί να ακούγεται περίεργο που το λέω, αλλά όχι, δεν πλήρωσα κάποιο τίμημα. Το μόντελινγκ -ειδικά όπως γινόταν εκείνα τα χρόνια- είναι μια δουλειά που μου πρόσφερε πολλή χαρά, ταξίδια, γνωριμίες. Για εμένα τότε ήταν σαν να έκανα το χόμπι μου έναντι αμοιβής. Γιατί τώρα κάνεις το χόμπι σου και δεν πληρώνεσαι. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι το σκοτεινό.