Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» μίλησε η Ραλλία Χρηστίδου και δεν δίστασε να εκφράσει την γνώμη της και την δυσαρέσκειά της απέναντι στα μουσικά reality, μέσω των οποίων έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό.

«Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που είμαι και τη μουσική που κάνω, που πάντα ήθελα να κάνω. Δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία στο παρελθόν, σε αυτό έχουν φταίξει και οι κακές επιλογές που έκανα στο παρελθόν, αλλά και οι συγκυρίες».

Όσο για την πρόσφατη δήλωση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσια, ο οποίος επεσήμανε πως η Ραλλία Χρηστίδου θα είχε κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα αν δεν προερχόταν από talent show, εκείνη είπε:  «Με το χέρι στην καρδιά, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε. Δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα είχε εκτοξευθεί, αλλά σίγουρα δεν θα είχα την αντιμετώπιση που είχα μετά στη δουλειά. Πέρασαν δέκα χρόνια μέχρι να υπογράψω ένα συμβόλαιο, όπως η ΕΜΙ. Το σημαντικό δεν είναι το συμβόλαιο, αλλά οι άνθρωποι που πιστεύουν σε σένα και όχι σε αυτό που θέλει η τηλεόραση να είσαι».

Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε: «Αυτά τα προγράμματα φτιάχνονται από την τηλεόραση για την τηλεόραση, όχι για να αναδείξουν νέες φωνές και ταλέντα. Η ένσταση μου για αυτά τα παιχνίδια, σε ένα από αυτά που συμμετείχα κι εγώ, είναι πως είναι η χειρότερη μορφή ψυχαγωγικού προγράμματος γιατί είχε και τον εγκλεισμό».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: