Από τη Δευτέρα ξεκίνησαν τις πρόβες τους στη σκηνή του B&W Hallerna οι πρώτες χώρες που λαμβάνουν μέρος και σήμερα οι Freaky Fortune και ο Riskykidd θα πραγματοποιήσουν τη δική τους.

Μάλιστα σήμερα είναι μια ημέρα σημαδιακή μιας και η ‘κύρια φωνή΄ της Ελληνικής συμμετοχής ο Νικόλας Ραπτάκης έχει γενέθλια. Στις 16.30 (ώρα Ελλάδος) το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί λοιπόν, η πρώτη πρόβα της χώρας μας και θα διαρκέσει περίπου μισή ώρα.

Από την ερχόμενη Παρασκευή οι χώρες θα ανεβαίνουν στη σκηνή για είκοσι λεπτά με τη σειρά που θα τις δούμε στον ημιτελικό.

Στις 7 του Μάη, μία μέρα πριν τον β΄ ημιτελικό στον οποίο εμφανίζεται η χώρα μας, η αποστολή μας αλλά και οι αντίπαλοί της θα κάνουν δύο πρόβες -η πρώτη “dress rehearsal” με τα ρούχα που θα φορεθούν δηλαδή στη ζωντανή παρουσίαση ,θα γίνει από τις 16:00 έως τις 18:30 και η δεύτερη από τις 22:00 έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα.

Η πρόβα τζενεράλε  θα γίνει την Πέμπτη, 8 Μαΐου -λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, μεταξύ 16:00 και 18:00-, με τον διαγωνισμό να βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα της Νέας Ελληνικής τηλεόρασης στις 22:00 το βράδυ.

Freaky Fortune feat. Riskykidd “Rise Up”