Η Γωγώ Μαστροκώστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO, μίλησε για την σχέση που έχει με την κόρη της, την ζωή της μετά από οκτώ χρόνια γάμου και την επιστροφή της στην τηλεόραση, ενώ μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

«Ονειρεύομαι να αποκτήσω παιδιά! Σαν τρελή το θέλω! Εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει», λέει η Γωγώ, όταν την ρωτούν αν υπάρχει κάτι που ονειρεύεται!

gogo3

Η γυμνάστρια μιλάει και για την κόρη της, Βικτώρια, λέγοντας: «Είναι το μοναδικό πλάσμα που αξίζει να μελετήσω, να το αναλύσω, να του αφιερώσω όλο μου τον χρόνο. Όλα τα άλλα φαίνονται χαζά μπροστά της» και προσθέτει πως στο μέλλον δεν θα ήθελε να γίνει «κολλητή» της κόρης της, αλλά να μαθαίνει από την ίδια όσα συμβαίνουν στη ζωή της και να την προστατεύσει από άσχημα πράγματα.

«Ο Τραϊανός δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος που θα πει πολλά λόγια. Δίπλα του, όμως, πάντα αισθανόμουν σίγουρη για την ματιά του προς τα εμένα. Δεν ένιωσα ποτέ καμία αμφιβολία, ακόμα και όταν δεν ήμουν στα καλύτερά μου… Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ ως ζευγάρι, δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό! Νιώθω ακριβώς το ίδιο ερωτευμένη με τον άντρα μου όπως την πρώτη στιγμή», αποκαλύπτει για τον σύζυγό της η Γωγώ, ενώ εξομολογείται πως η πρώτη εικόνα που σχημάτισε για εκείνον ήταν εκφοβιστική, αλλά και ότι από την στιγμή που παντρεύτηκαν αποφάσισε να τον ακολουθήσει παντού.

gogo2

Όσο για τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars 4», η ίδια τονίζει πως δεν την ενδιαφέρει η νίκη, αλλά να εξελίσσεται στον χορό κάθε Κυριακή. «Είμαι μια γυναί��α χορτασμένη από την δημοσιότητα καθώς όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να κάνω πολλά πράγματα», συνεχίζει και ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση!

gogo