Από την απονομή των Oscars, αυτό που θα μείνει αξέχαστο είναι η φωτογραφία των αστέρων, που ανέβασε η δαιμόνια Ellen DeGeneres στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι: Ellen DeGeneres, o Bradley Cooper, η Jennifer Lawrence, η Maryl Streep, η Julia Roberts, o Brad Pitt, η Angelina Jolie, o Jared Letto, η Lupita Nyong’ o και όχι μόνο!

Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με την νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, η φωτογραφία ανήκει σε εκείνον που την τράβηξε και όχι σε εκείνον που ανήκει η κάμερα ή το κινητό.

Αυτό σημαίνει ότι τα δικαιώματα της φωτογραφίας ανήκουν στον Bradley Cooper και όχι στην Ellen DeGeneres, που με υπερηφάνεια την «ανέβασε» στον λογαριασμό της, μπλοκάροντας το twitter. Το μόνο που θα σας πούμε είναι ότι μέχρι αυτή τη στιγμή έχει 3.097.203 retweets.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει κανένα δικαίωμα, ούτε η Ακαδημία, με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο μεγατόνων η Ellen DeGeneres.

Συνέπεια αυτού είναι ότι η δαιμόνια παρουσιάστρια δεν μπορεί να προβάλει την φωτογραφία στην εκπομπή της, εκτός αν δώσει άδεια ο Bradley Cooper.

Να σημειωθεί, ότι η φωτογραφία αυτή αξίζει εκατομμύρια! Τόσοι αστέρες μαζί, δεν είναι καθόλου συνηθισμένο φαινόμενο!!!

ELLEN DEGENERES PHOTO