O πρώην μάνατζερ του βασιλιά της ποπ φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια συγκλονιστική είδηση. Ο Ρον Βάισνερ, μαρτύρησε πως είχε σκοπό να απαγάγει τον Μάικλ Τζάκσον σε συνεργασία με την αδερφή του Μάικλ Τζάκσον, Λατόγια και όλα αυτά… για το καλό του!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο πρώην μάνατζερ του Τζάκσον μέσα από το νέο του βιβλίο που δημοσιεύει η «Guardian», λέγοντας πως στόχος του ήταν να βάλει τον βασιλιά της ποπ σε κλινική αποτοξίνωσης, μιας και ήταν η περίοδος που είχε κατρακυλήσει για τα καλά.

«Ο Μάικλ ήταν σκιά του εαυτού του. Ακόμη και μετά από τον τρόπο που με παράτησε, πάντα ενδιαφερόμουν για αυτό τον τύπο» γράφει ο Βάισνερ. Η απόπειρα έγινε το 2006 όταν ο βασιλιάς της ποπ είχε μετακομίσει στο Μπαχρέιν. Ο πρώην μάνατζέρ του τηλεφώνησε στη μεγάλη αδερφή του ποπ σταρ, Λατόγια και της πρότεινε να σκηνοθετήσουν μία απαγωγή.

«Ας το κάνουμε. Θα οργανώσω μία ομάδα και θα ετοιμάσω ένα αεροπλάνο. Θα βρω την κατάλληλη κλινική και θα την πληρώσω ο ίδιος», της είπε σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο του. Το σκηνικό όμως, ανετράπη δυο ημέρες πριν την απαγωγή, αφού η Λατόγια μετάνιωσε την τελευταία στιγμή: «Για να το πω κομψά, είχε φρικάρει. Μου ζήτησε να σταματήσω» γράφει ο πρώην μάνατζερ, ο οποίος αναγκάστηκε να ακυρώσει τόσο το αεροπλάνο όσο και την ομάδα η οποία θα απήγαγε τον βασιλιά της ποπ.

Σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, ο Βάισνερ αναφέρει πως τελικά ίσως αυτό να έγινε για καλό, κυρίως για νομικούς λόγους: «Ενας από τους δικηγόρους μου είπε ότι δεν υπήρχε αμφιβολία πως το δικαστήριο θα το αντιμετώπιζε όλο αυτό ως απαγωγή και όχι σαν μία προσπάθεια να βοηθήσω έναν φίλο», γράφει και καταλήγει πάντως, πως μετάνιωσε που έστω δεν το προσπάθησε, μιας και την τελευταία φορά που συνάντησε τον Μάικλ «έμοιαζε με αιχμάλωτος πολέμου. Δεν ξέρω αν η απαγωγή θα του επιμήκυνε τη ζωή, αλλά τουλάχιστον θα του είχε δοθεί μια ευκαιρία».