Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από πολλά χρόνια παρουσίασης στην τηλεόραση, μιλώντας στο περιοδικό “ΕΓΩ Weekly” εξομολογείται πως «το σημαντικότερο κομμάτι είναι η καλή ψυχολογία. Θέλω να ξυπνώ το πρωί και να ξέρω ότι εκεί που θα πάω να δουλέψω, θα περνώ καλά. Γιατί ωραία τα νούμερα, ωραίες οι τηλεθεάσεις, ωραία τα παχυλά συμβόλαια, αλλά αν είναι να καταπιέζεσαι όλη μέρα, στο τέλος θα σου βγει στην υγεία σου. Κυνηγώ την ευτυχία στην κάθε στιγμή. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι καλά».

stamatina

Μιλώντας για το κεφάλαιο οικογένεια, δεν κρύβει πως «για μένα είναι το πιο σημαντικό. Επειδή ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και δεν ήρθε εύκολα, το βιώνω με απόλυτη ευτυχία. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Θέμη ήθελα να γίνει. Για μένα η μεγαλύτερη ευτυχία είναι η οικογενειακή. Αλλά επειδή δεν πρέπει να ωραιοποιούμε και τις καταστάσεις, τα δυο παιδιά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Θα έλεγα λοιπόν ότι ζω την απόλυτη ευτυχία, συνδυασμένη με ένα τρομερό τρέξιμο».

Όσο για το αν είναι έτοιμη για ένα τρίτο παιδί, αποκαλύπτει: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Εγώ όμως προς το παρόν προτιμώ να ξεκουράσω τον οργανισμό μου, αλλά και να ζήσω τις κόρες μου, να τους αφιερώσω χρόνο και την καλή μου διάθεση. Θέλω να τις χαρώ, οπότε το βλέπουμε για αργότερα…».

stamatina2