Ο τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν συνελήφθη την Παρασκευή στο Μαλιμπού του Λος Άντζελες και τέθηκε υπό κράτηση για παραβίαση της αναστολής του, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές. .

Ο 24χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε για παραβίαση της αναστολής του σε σχέση με την καταδίκη του για την επίθεση το 2009 κατά της τότε φίλης του, διάσημης τραγουδίστριας, Ριάνα.

Tώρα, ο Κρις Μπράουν κρατείται χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με εγγύηση.

Οι αρχές δεν διευκρίνισαν την ακριβή παραβίαση της αναστολής του, αλλά σύμφωνα με το TMΖ αναφέρει ότι ο τραγουδιστής αποβλήθηκε από κέντρο αποτοξίνωσης για «παραβίαση των κανόνων» .

Ο Μπράουν ήταν σε αυτό το κέντρο για περίπου τέσσερις μήνες μετά από σχετική δικαστική εντολή τον Φεβρουάριο. Το δικαστήριο μετά από αρκετά βίαια περιστατικά που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την αναστολή του είχε τότε διατάξει τον τραγουδιστή να συνεχίσει την αποτοξίνωση του, προειδοποιώντας τον ότι οποιαδήποτε παραβίαση θα τον οδηγούσε στη φυλακή.

Εν τω μεταξύ οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή αρνήθηκαν να σχολιάσουν την κράτηση του Μπράουν ο οποίος καταδικάστηκε το 2009 σε 180 ημέρες κοινωφελούς εργασίας και δικαστική επιτήρηση πέντε ετών για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα.