Η Μία Φάροου και ο γιος του Γούντι Άλεν, Ρόναν, φαίνεται πως δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη το διαζύγιο του σκηνοθέτη με την ηθοποιό, αλλά και την συμβίωση του με την θετή του κόρη. Έτσι βρήκαν την ευκαιρία για να του δείξουν πόσο τον απεχθάνονται, την ώρα που απονέμονταν στον διάσημο σκηνοθέτη το τιμητικό βραβείο «Σεσίλ ντε Μιλ» για το σύνολο της προσφοράς του.

Κατά τη διάρκεια της 71ης Απονομής των “Χρυσών Σφαιρών” και την ώρα που η ηθοποιός Νταιάν Κίτον παραλάμβανε το βραβείο για τον σκηνοθέτη, ο οποίος απουσίαζε, ο Ρόναν και η Μία χρησιμοποίησαν το Twitter για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

«Έχασα το αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν. Αλήθεια, συμπεριέλαβαν το σημείο εκείνο στο οποίο μια γυναίκα ανακοίνωσε δημόσια ότι την κακοποίησε στην ηλικία των 7 ετών;», έγραψε ο Ρόναν.

mia

Από την πλευρά της η Μία Φάροου ανέφερε: «Μια γυναίκα δημόσια περιέγραψε την παρενόχλησή της από τον Γούντι Άλεν στην ηλικία των 7 ετών. Το αφιέρωμα από τις Χρυσές Σφαίρες δείχνει περιφρόνηση σε εκείνη και όλα τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης».

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο η Φάροου αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό «Vanity Fair» ότι ο Φρανκ Σινάτρα και όχι ο Γούντι Άλεν είναι κατά πάσα πιθανότητα ο πατέρας του γιου της. Η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε δημόσια για πρώτη φορά ότι «υπάρχει πιθανότητα» ο γιος της, Ρόναν, που μέχρι σήμερα θεωρούνταν καρπός του έρωτά της με τον Άλεν, να είναι τελικά παιδί του Φρανκ Σινάτρα. Όπως εξήγησε η Φάροου, ο Σινάτρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της και παραδέχθηκε ότι «ποτέ δεν χώρισαν».