Η Βάνα Μπάρμπα ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και  μεταξύ άλλων μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και τους πρωταγωνιστές τους. Η ηθοποιός δεν δίστασε να σχολιάσει και την παρουσία της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση για είκοσι χρόνια στο ίδιο πόστο. «Θέλω να φύγεις να κάνεις κάτι άλλο. Κάτι βραδινό», είπε η Βάνα με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Εγώ μένω στην ακρούλα μου εδώ, δεν σας ενοχλώ. Εδώ που με βλέπετε όχι κάτι άλλο».

Η Βάνα Μπάρμπα επισήμανε ότι πρέπει να δοθεί χώρος και χρόνος σε νέα παιδιά και ότι δεν της αρέσει που υπάρχουν συνεχώς τα ίδια πρόσωπα με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Στα 20 χρόνια που είμαι μες στην τηλεόραση, σε καθημερινό πρόγραμμα, θα σου πω ότι έχουν μπει πρόσωπα και φεύγουν. Δεν μένουν. Δεν είναι τυχαίο αυτό».

Απαντώντας στον ισχυρισμό της καλεσμένης της ότι δεν δίνονται ευκαιρίες σε ανθρώπους που αξίζουν, αλλά σε άτομα που δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα για να επιτύχουν διαχρονικά στην τηλεόραση, η 44χρονη παρουσιάστρια είπε: «Κάτσε βρε Βάνα, (στη γενιά μας) δώσαμε και χρόνο» για να λάβει την εξής απάντηση από τη Βάνα Μπάρμπα: «Χρόνο; Τι χρόνο; Δίνετε “δαχτυλίδια” σε ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει παραπάνω από έξι μήνες».

Σε αυτό το σημείο, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Δίνετε; Όχι! Εγώ έχω λόγο μόνο σε αυτή την εκπομπή που παρουσιάζω και έχει το όνομά μου. Δεν με ενδιαφέρουν τι κάνουν σε άλλες εκπομπές και στα άλλα κανάλια, ούτε με τα σίριαλ ασχολούμαι. Δεν μπορούμε να λέμε γενικά για τα “δαχτυλίδια” που δίνονται. Και σε μένα δόθηκε εκπομπή πριν από 20 χρόνια και μέσα στον χρόνο απέδειξα ότι καλώς μου τη δώσανε. Πήρα τον χρόνο μου».

Ωστόσο, η Βάνα Μπάρμπα απάντησε στην Ελένη Μενεγάκη πως για κάποια χρόνια «έπαιζε» μόνη της στην τηλεόραση, για να λάβει την απάντηση της παρουσιάστριας: «Δεν έκανα ποτέ μόνη μου εκπομπή. Πάντα υπήρχαν αντίπαλοι στην ίδια ζώνη, στο ίδιο πρόγραμμα, στα υπόλοιπα μεγάλα κανάλια. Δεν ήταν ένα κανάλι ποτέ! […] Τι εννοείς; Πως τώρα δεν υπάρχουν αντίπαλοι; Δεν υπάρχουν εκπομπές στα άλλα κανάλια; Στο μεσημέρι είμαι εγώ εδώ, είναι η Μελέτη στο Star, είναι και η Λαμπίρη στον ΣΚΑΪ – είχες πάει και καλεσμένη. Δεν υπάρχουν όλα αυτά; Γιατί το λες αυτό ρε Βάνα;».

Η ηθοποιός στη συνέχεια δε δίστασε να ρίξει τα καρφιά της και τα υπονοούμενά της για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά -να θυμίσουμε εδώ πως πέρυσι η ηθοποιός είχε φύγει από το πρωινό γιατί προσεβλήθη από τη συμπεριφορά των παρουσιαστών-  και να μίλησει για τις ξανθιές, “χαζές” και “αμόρφωτες” που έχουν εκπομπές και χτίζουν καριέρες χωρίς να έχουν κανένα ταλέντο.

Δείτε το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την πορεία της στη τηλεόραση:

Δείτε το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη: