Ο Matthew McConaughey είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους νικητές της τελετής των χθεσινοβραδινών Όσκαρ, καθώς κατέκτησε το χρυσό αγαλματίδιο για τον πρώτο αντρικό ρόλο. Πώς όμως αντέδρασε στην ανακοίνωση του ονόματός του και τι είπε στον ευχαριστήριο λόγο του;

matt2

Αρχικά, αμέσως μετά το άκουσμα της νίκης του έλαβε ένα φιλί από την πανέμορφη γυναίκα του, Camilla Alves και στη συνέχεια έλαβε ένα δεύτερο από τον μεγάλο του αντιπάλου Leonardo DiCaprio.

matthew1

Όταν ανέβηκε στη σκηνή είπε: «Πρώτα απ΄ όλα, θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, γιατί σε αυτόν πιστεύω. Έχει γεμίσει τη ζωή μου με ευκαιρίες. Μου έχει αποδείξει επιστημονικά, πως η ευγνωμοσύνη τελικά επιστρέφεται. Αφιερώνω αυτό το Oscar στην οικογένεια μου, και στον πατέρα μου, ο οποίος ξέρω ότι αυτή τη στιγμή είναι εκεί πάνω, με ένα μπουκάλι μπύρας στο χέρι του. Πιθανόν φορά τα εσώρουχα του, και αυτή τη στιγμή χορεύει. Σε σένα μπαμπά, που μου έμαθες να είμαι άντρας. Σε σένα μαμά, που μου έμαθες να σέβομαι τον εαυτό μου, συνεπώς και τους άλλους. Σε ευχαριστώ για όλα. Και φυσικά στην οικογένεια μου, που είναι οι άνθρωποι οι οποίοι θέλω περισσότερο απ΄ όλους, να είναι περήφανοι για μένα!»

Δείτε το βίντεο: