Ο Θοδωρής Μαραντίνη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για τη γυναίκα του, Σίσσυ Χρηστίδου, το νέο μέλος της οικογένειας, το καινούργιο τραγούδι των Onirama αλλά και για το μυστικό του γάμου του.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και ο έρωτας δεν έχει φύγει από τη ζωή τους. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή ένας βασικός λόγος είναι η απόσταση. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Θοδωρή με το συγκρότημα Onirama, λείπει αρκετές μέρες από το σπίτι και η ανανέωση έρχεται αναπόφευκτα.

Το δεύτερο παιδί τους έφερε ακόμα πιο κοντά με τη Σίσσυ Χρηστίδου να είναι πιο χαλαρή αυτή τη φορά. Ο Φίλιππος – Ραφαήλ, το πρώτο παιδί της οικογένειας, αγαπάει πολύ το αδελφάκι του αν και προτιμούσε να βγει κατευθείαν στην ίδια ηλικία για να παίζει ποδόσφαιρο, όπως εξηγεί ο τραγουδιστής. Ο Θοδωρής Μαραντίνη δήλωσε, επίσης, πως η ζήλια υπάρχει στη σχέση τους και είναι αμφίδρομη.

Τέλος, ο τραγουδιστής μίλησε και για τα επαγγελματικά του σχέδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και παρουσίασε το νέο του τραγούδι.

 

Δείτε τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στην εκπομπή “Το Πρωινό”

A’ μέρος

 

Β’ μέρος