Μετά από δύο εβδομάδες, αφού την προηγούμενη Κυριακή δεν μεταδόθηκε λόγω της ψηφοφορίας στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, το “DWTS 4” επέστρεψε στις οθόνες μας. Η Δούκισσα Νομικού μαζί με πέντε κριτές αυτή τη φορά -guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα- υποδέχτηκε λίγο μετά τις 21:00 το τηλεοπτικό κοινό και τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια.

Από το 4ο live αποχώρησε η Ελένη Χατζίδου, ενώ από τις εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση ήταν αυτή του Λάκη Γαβαλά με ξανθιές μπούκλες και κόκκινα νύχια.

Με ποσοστό στο γενικό σύνολο 36,4%, το “DWTS 4″παρουσίασε σημαντική αύξηση των ποσοστών από το προηγούμενο live που είχε φτάσει στο 32,3%. Από τις 00:30 και για 45 λεπτά, το show κινήθηκε πάνω από το 40% φτάνοντας ακόμα και στο 44,4%.

Στο δυναμικό κοινό, 15-44, η τηλεθέαση κινήθηκε στο 33,3%, επίσης υψηλότερα από την προηγούμενη εκπομπή που δεν είχε ξεπεράσει το 29%. Και εδώ η τηλεθέαση βρέθηκε πάνω από το 40% στα τρία τελευταία τέταρτα.

Ο πιο σημαντικός αντίπαλος του show ήταν η ξένη ταινία “Karate Kid” στο MEGA, που αν και δεν απείλησε ούτε για μια στιγμή την τηλεθέαση του DWTS, κατάφερε να φτάσει ακόμα και στο 25,2% στο διάστημα 23:00 – 23:15.