Ενάμισι χρόνο μετά τον δίσκο «Παιδί Γενναίο», που τον καθιέρωσε ως τον πιο επιτυχημένο νεαρό λαϊκό τραγουδιστή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τώρα το νέο του άλμπουμ με τίτλο «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ», την ώρα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει εκ νέου τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» με ανανεωμένο πρόγραμμα από την Παρασκευή 25 Απριλίου.

Πρόκειται για έναν αυθεντικά λαϊκό δίσκο με 13 τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξολοκλήρου το γνωστό δίδυμο των επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και Ηλίας Φιλίππου (στίχοι). Μόνη εξαίρεση το τραγούδι «Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ» για το οποίο έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε χαρίσει στον Κωνσταντίνο και την επιτυχία «Ποτέ Ξανά». Από το άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» έχουν ήδη γίνει μεγάλες επιτυχίες τα δύο singles που προηγήθηκαν («Να Της Πεις» & «Δεύτερη Φορά»), ενώ έντεκα ακόμη υπέροχα τραγούδια, τρυφερές μπαλάντες, δυναμικά λαϊκά και χορευτικά τραγούδια, συμπληρώνουν τον δίσκο της χρονιάς!

Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ μπορείτε να τα ακούσετε online στο κανάλι της Cobalt Music, όπου -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- έχουν ανέβει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία στα δισκοπωλεία, δεκατρία lyric videos των τραγουδιών.

Τα lyric videos ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην καθημερινότητά του, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, καταγράφοντας προσωπικές του στιγμές και έντονα συναισθήματα, από τη μελαγχολία και τη μοναξιά ενός χωρισμού μέχρι την ώρα που ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή, ενώ οι στίχοι πέφτουν ως υπότιτλοι.

Δεύτερη φορά

Κωνσταντίνος Αργυρός – Πάρε με αγκαλιά

Κωνσταντίνος Αργυρός – Εσένα Θέλω

Κωνσταντίνος Αργυρός – Δε χωρίζουν οι καρδιές

Κωνσταντίνος Αργυρός – Άρρωστη καρδιά

Κωνσταντίνος Αργυρός – Άλλη μια βραδιά

Κωνσταντίνος Αργυρός – Όσα ονειρεύτηκα

Κωνσταντίνος Αργυρός – Να φύγεις

 Κωνσταντίνος Αργυρός – Φίλησέ με

  Κωνσταντίνος Αργυρός – Θαύματα

Κωνσταντίνος Αργυρός – Να της πεις

Κωνσταντίνος Αργυρός – Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ