Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία που από κάποιους αγαπήθηκε, από άλλους μισήθηκε και χλευάστηκε… εκείνος, όμως, δεν σταματά ακόμα και σήμερα να μα εκπλήσσει με τις ατάκες του και με την προσωπικότητά του. Ο σχεδιαστής έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που ένιωθε μοναξιά: «Μοναξιά ένιωθα πάντα παρόλο που ζούσα έχοντας γύρω μου τόσο κόσμο… Υπήρχαν εποχές που δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Το 1990 πούλησα το σπίτι μου στην Μύκονο επειδή δε μπορούσα να περπατήσω στα σοκάκια. Με έπνιγε ο κόσμος, όχι από κακία, από αγάπη! Ένιωθα την ανάγκη να κλειστώ στον εαυτό μου για να με προστατέψω. Τότε είχα κάνει τη διαφήμιση της Stirella και γινόταν χαμός, με τρομοκρατούσε η αναγνωσιμότητα. Σκέψου ότι μετά το σόου με τη Linda Evangelista, τη Naomi και όλα τα super models της εποχής έχασα τα μαλλιά μου από το άγχος!».

Kαι συνέχισε μιλώντας για τον έρωτά του για την Linda Evangelista: «Ήμουν τρελά ερωτευμένος μαζί της πέντε χρόνια! Να φανταστείς ότι μπορεί να πήγαινα στο Παρίσι για να τη δω για λίγες ώρες…».

Ο σχεδιαστής μίλησε για τη σχέση του με τα top models σήμερα: «Κάποια super models επικοινωνούν ακόμα μαζί μου στα social media. Πριν από έξι μήνες μάλιστα η Cindy Crawford μου έγραψε στο Instagram: ‘Γεια σου αγαπημένε μου, είμαι μια φίλη από παλιά, ακόμα θυμάμαι το υπέροχο 24ωρο που περάσαμε στην Αθήνα’. Οι δικές μας αντίθετα, που δεν έχουν κάνει και καμιά σπουδαία καριέρα με έχουν πάρει και μου έχουν ζητήσει να κατεβάσω φωτογραφίες που είμαστε μαζί από κάποια επίδειξη, επειδή δεν τους άρεσαν! Φυσικά τις διέγραψα από παντού»!

Και κάπου εκεί ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε για τα μοντέλα τα οποία ανέδειξε και κατά πόσον το αναγνωρίζουν. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τότε με μία δυνατή ομάδα είχα κάνει τα super models της Ελλάδας, ανάμεσά τους η Τζένη Μπαλατσινού, η Μάνια Ντέλου, ο Φώτης Γιαννιώτης… Τους βοήθησα να δουλέψουν στο χώρο, ποτέ δεν το αναγνώρισαν! Αλλά δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με αχάριστους που μου χρωστάνε την καριέρα τους. Από εμένα έμαθαν πώς να υιοθετήσουν το lifestyle των ξένων μοντέλων. Δεν κρατάω κακία… Η ιστορία έχει γράψει για την καριέρα τους που την έκαναν τη δική μου χρυσή δεκαετία, αυτό δεν αλλάζει. Αν δεν υπήρχα εγώ μπορεί η Τζένη Μπαλατσινού να είχε κάνει άλλου είδους καριέρα και η Μαρίνα Τσιντικίδου να είχε μείνει στην εκπομπή του Μαστοράκη. Έβαλα λάμψη στο lifestyle της Αθήνας και τα σόου που έκανα έμειναν αξέχαστα εξαιτίας της χλιδής που είχαν αλλά και του δικού μου επαγγελματισμού και επίσης όσων συμμετείχαν».