Τι συμβαίνει ανάμεσα στη Χριστίνα Πολίτη και τον Λάκη Γαβαλά; Γιατί “άναψαν” τα αίματα;  Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του γνωστού σχεδιαστή και επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά στα social media, ο οποίος και σχολίασε την επιστροφή της Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση. “Είναι καλύτερα να κάτσει στο σπίτι της και να πλέκει” είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Αυτό το σχόλιο λοιπόν, εξόργισε τη γνωστή κοσμικογράφο Χριστίνα Πολίτη, η οποία μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, είπε αναφερόμενη στον Λάκη: «Η δουλειά του είναι να ασχολείται με τα ρούχα κι την μόδα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος σαν την Ρούλα να πρέπει να πηγαίνει για απόσυρση».

Σήμερα η πρωινή παρέα του Mega σχολίασε τα όσα είπε και συνέχισαν σε διαφημιστικά μηνύματα. Στην επιστροφή όμως, η Τζένη Μπάλατσινού διάβασε δημόσια το μήνυμα που δέχτηκε από τον Λάκη κι έγραφε: «Είπα ότι είναι καλύτερα να κάτσει σπίτι της παρά αν ακούει τις κριτικές των άλλων, γιατί έχει βγάλει τρείς γενιές ανθρώπων και βοήθησε πολλούς στην καριέρα τους. Να μην λέει ο καθένας άλλα ντι άλλων, ούτε η συγκεκριμένη Πολίτη θα μου πει με τι θα ασχοληθώ», με την παρουσιάστρια να προκαλεί πλέον την δημοσιογράφο να απαντήσει στον Λάκη.

Δείτε το βίντεο: