Το ένατο live του “Dancing With The Stars 4″ είχε άρωμα Χριστουγέννων.  Την αυλαία άνοιξαν μικρά παιδιά που τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια χορευτές άρχισαν το ταγκό στο στολισμένο πλατό. Η οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια αποκαλυπτική αέρινη και σέξι δημιουργία.

Η χριστουγεννιάτικη έναρξη του ένατου live του “Dancing With The Stars 4”

Στο ένατο live show οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να παρουσιάσουν freestyle χορογραφίες υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, αλλά και να συμμετάσχουν στη διαδικασία “Dance Marathon”, που το νικητήριο ζευγάρι επιβραβεύεται με πέντε πρόσθετους βαθμούς στη συνολική βαθμολογία της βραδιάς. Το ζευγάρι που κατέκτησε την κορυφή του “Dance Marathon” ήταν η Κλέλια Πανταζή και ο παρτενέρ της, Παύλος Μανογιαννάκης, ενώ έτσι προστέθηκαν ακόμα πέντε βαθμοί στη γενική τους βαθμολογία.

Τελική Βαθμολογική Κατάταξη

 1. Κλέλια Πανταζή & Παύλος: 39 βαθμοί

2. Ησαΐας Ματιάμπα & Μαρία: 34 βαθμοί

3. Κατερίνα Στικούδη & Ηλίας: 33 βαθμοί

4. Μαίρη Συνατσάκη & Yuri: 32 βαθμοί

5. Ευαγγελία Αραβανή & Vladimir: 32 βαθμοί

6. Μιχάλης Μουρούτσος & Άννα: 30 βαθμοί

7. Λάκης Γαβαλάς & Αναστασία: 27 βαθμοί

Guest star της χθεσινής βραδιάς εμφανίστηκε ο Θέμος Αναστασιάδης, μεταμφιεσμένος σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στη συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος κάθησε στη θέση του guest κριτή, σχολίασε τις εμφανίσεις των παικτών και φυσικά βαθμολόγησε τους συμμετέχοντες, πάντα με συμβολικό χαρακτήρα.

Προσκλεκλημένοι στο ένατο live του “Dancing With The Stars” ήταν οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Μπρούσκο», Ανδρέας Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου. Το τηλεοπτικό ζευγάρι της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 παρουσίασε μια εντυπωσιακή χορογραφία, η οποία κορυφώθηκε με ένα παθιασμένο φιλί ανάμεσά τους.

Η εμφάνιση του Ανδρέα Γεωργίου και την Ελένης Βαΐτσου:

Οι δύο παίκτριες που ήρθαν αντιμέτωπες για την παραμονή τους στο show ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ευαγγελία Αραβανή. Από το “Dancing With The Stars” τελικά αποχώρησε η Ευαγγελία Αραβανή και ο παρτενέρ της, Vladimir.

Η αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή

Τα νούμερα τηλεθέασης στο 9ο live του “DWTS 4”: Ο μέσος όρος ήταν 36,6% στο σύνολο της τηλεθέασης, ενώ έφτασε ακόμα και στο 44% στις 23:45-00:00. Στο δυναμικό κοινό 15-44, ο μέσος όρος του “Dancing with the stars 4” ήταν 29,3, με υψηλότερο ποσοστό το 36,3% στις 23:30-23:45.