Το βράδυ της Δευτέρας έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το πρωτότυπο θεατρικό έργο του Θοδωρή Πετρόπουλου με τίτλο “Καλώς Ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό” με τον Χρήστο Φερεντίνο να ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο. Την παράσταση, που είναι εμπνευσμένη από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι, Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών εντόπισε τους: Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο, Εβελίνα Παπούλια, Πέτρο Λαγούτη, Σωτήρη Καλυβάτση, Κώστα Πηλαδάκη, Γιώργος Παράσχο με την Χρύσα Κροκίδα, Ρίκα Βαγιάνη και άλλους.

Φυσικά από το πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος να σημειώσουμε για πρώτη φορά ανεβαίνει στο σανίδι, δε θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Σοφία Παυλίδου.

Στην παράσταση εκτός από τον Χρήστο Φερεντίνο παίζουν με αλφαβητική σειρά: Σωκράτης Αλαφούζος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Γιολάντα Καλογεροπούλου , Γωγώ Καρτσάνα, Καρολίνα Κάρτερ, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Λήδα Ματσάγκου, Σοφία Μιχαήλ, Παναγιώτης Νάτσης, Φίλιππος Παπαχριστοδούλου, Βάνα Πεφάνη, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιώργος Τσιάλος.

Δείτε τους επώνυμους που έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρ του “Ντετέκτιβ Πουαρό”

[doptg id=”1295″]