Η Μάγδα Τσέγκου είχε ένα ατύχημα σήμερα το πρωί στα πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ το οποίο και την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος της εκπομπής, καθώς προχωρούσε μέσα στο στούντιο μπερδεύτηκε στα καλώδια και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στην προσπάθεια του να την βοηθήσει ο υπεύθυνος της εκπομπής την πήρε αγκαλιά και ξαναέπεσαν μαζί κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσει για δεύτερη φορά!

Σύμφωνα με το plektani, η Μάγδα Τσέγκου αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan στο Νέο Φάληρο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της είχε συμβεί.

Στο νοσοκομείο πήγαν  από την πρώτη στιγμή ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του Σύριζα Παναγιώτης Κουρουμπλής που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “καλημέρα”  ΣΚΑΪ και παρόντες στο ατύχημα της Μάγδας

Ο Γιώργος Αυτιάς λίγο αργότερα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως η συνεργάτιδά του θα είναι αύριο το πρωί κανονικά στο πόστο της.