Εδώ και τρεις μήνες η Ελισάβετ Σπανού είναι ερωτευμένη! Η σχέση της τραγουδίστριας και του Φώτη Ζογλοπίτη, αν και αρχικά ήταν επαγγελματική, εξελίχθηκε σε φιλική και κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Η Ελισάβετ Σπανού και ο Φώτης Ζογλοπίτης, ο οποίος είναι πρώην σύζυγος της Πάολας γνωρίστηκαν στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όταν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά. «Από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια και θαυμασμός, αλλά τότε βρίσκονταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις» λέει άτομο από το στενό τους περιβάλλον. Το καλοκαίρι όμως, που ήταν και οι δυο ελεύθεροι ήρθαν πιο κοντά αφού η Ελισάβετ πλαισίωνε την Πάολα στην περιοδεία της.

fotis2

«Τον πρώτο καιρό προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, όμως το τρυφερό μυστικό τους δεν άργησε να διαδοθεί. Τώρα πια δεν βρίσκουν κανέναν λόγο να κρύβονται, αν και δεν απολαμβάνουν τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους» σχολιάζει το ίδιο πρόσωπο. Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού OK το ζευγάρι διασκέδασε μαζί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, αν και προσπάθησαν να είναι διακριτικοί στη συνέχεια αντάλλαξαν ένα φιλί!

fotis