Η ξεκούραση συνεχίζεται στην Τήνο για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, οι οποίοι απολαμβάνουν εδώ και μέρες τις ομορφιές και τη γαλήνη του  νησιού μαζί, φυσικά, με τους δύο γιους τους.

Οι μικροί μπόμπιρες άλλωστε αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα τους, ενώ και οι δύο γονείς φροντίζουν να αφιερώνουν σε εκείνους κάθε λεπτό από τον ελεύθερο τους χρόνο τους. Ειδικά τώρα στις διακοπές, ο πρωτότοκος Γιάννης, ο οποίος είναι σε θέση ως μεγαλύτερος να καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα, αισθάνεται πανευτυχής που περνάει κάθε στιγμή της ημέρας με τους γονείς του.

Ο ίδιος, βέβαια, έχει μπει για τα καλά σε ρόλο “μεγάλου αδερφού” και προσέχει τον βενιαμίν Δημήτρη, ενώ ρωτάει συνεχώς τη μαμά του διάφορα πράγματα για το μικρό. Ο σχεδόν τριών μηνών Δημήτρης, όλοι λένε ότι όσο μεγαλώνει μοιάζει έντονα στη μαμά του, Φαίη Σκορδά, η οποία καμαρώνει περήφανη και για τους δύο γιους της.

Στο πλευρό της οικογένειας Λιάγκα αυτές τις ημέρες είναι και η μητέρα της Φαίης, Εύα Σκορδά, η οποία επίσης απολαμβάνει τις στιγμές με τους εγγονούς της. Ο φωτογραφικός φακός του HELLO! και του ΟΚ! συνέλαβε τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και τη μητέρα της, Εύα, σε εξόρμηση με το φουσκωτό τους.

Ο Γιώργος και η Φαίη εξάλλου σε καθημερινή βάση επισκέπτονται με αυτό διάφορες παραλίες για μπάνιο. Μάλιστα, ο μικρός Γιάννης φωνάζει πια τον πατέρα του “Καπετάνιο”!.

Δείτε φωτογραφίες

skorda1

skorda2

skorda3

skorda4

skorda1

skorda2