Το ποδήλατο έχει γίνει το must των τελευταίων ετών και είναι πολλοί εκείνοι οι stars που υπέκυψαν στη γοητεία του, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα της άθλησης στους θαυμαστές τους.

Βάζουν τις κάσκες τους, τις φόρμες και τα αθλητικά τους για να κάνουν την καθημερινή τους βόλτα, ακόμα και όταν γνωρίζουν ότι οι παπαράτσι είναι σε κάποια γωνιά και τους απαθανατίζουν! Και είναι από τις ελάχιστες φορές που τους χρειάζονται για να περάσουν το μήνυμά τους…

Πρώτος και καλύτερος στη λίστα είναι ο γοητευτικός γιατρός Derek Sepherd από το «Grey’s anatomy» ή κατά κόσμον Patrick Dempsey. O διάσημος πια ηθοποιός προετοιμάζεται καταλλήλως για να λάβει μέρος σε ποδηλατικούς αγώνες, ενώ στις συνεντεύξεις του δηλώνει ότι η ποδηλασία τον βοηθάει να χάνει βάρος αλλά και να έχει ένα υγιές σώμα.

PATRICK DEMPSEY

Δεινός ποδηλάτης είναι και ο Robin Williams. Οι παπαράτσι τον έχουν απαθανατίσει πολλές φορές με το ποδήλατό του να απολαμβάνει την βόλτα του. Μάλιστα, διαθέτει όχι ένα, ούτε δύο αλλά 60 ποδήλατα στο γκαράζ του. Ο λόγος; Πέρα από το γεγονός ότι είναι συλλέκτης, τα ποδήλατα πιάνουν λιγότερο χώρο από τα αυτοκίνητα, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται!

ROBIN WILLIAMS 2

Ο Jake Gylenhaal, που μας συστήθηκε μέσα από την ταινία «Brokeback Mountain» είναι λάτρης της ποδηλασίας. Κάθε σαββατοκύριακο κάνει αποστάσεις χιλιομέτρων απολαμβάνοντας την ευεξία που του προσφέρει το αγαπημένο του άθλημα.

JAKE GYLLENHAAL

Η Jennifer Lopez όχι μόνο λατρεύει την ποδηλασία, αλλά συμμετέχει και σε αγώνες, όπως αυτόν που διοργανώθηκε στο Μαλιμπού τον Σεπτέμβριο του 2008. Η εκρηκτική τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την πορεία της σε δύο ώρες και 28 λεπτά! Αμέσως μετά φρόντισε να στείλει το μήνυμα της υγιεινής ζωής και άσκησης στο κοινό της.

JENNIFER LOPEZ 2

Όταν ο gorgeous George Clooney αγόρασε το σπίτι τους στην λίμνη Como, δεν  ήξερε ότι εκεί θα συναντούσε τον προπονητή Lance που θα του άλλαζε την ζωή. Τον συνάντησε τυχαία και εκείνος τον εκπαίδευσε στην ποδηλασία. Όσο τα χρόνια περνούν, τόσο η το πάθος του δημοφιλούς ηθοποιού για την ποδηλασία μεγαλώνει! Η αλήθεια είναι ότι το να κάνεις ποδήλατο γύρω από την λίμνη Como, δεν μπορεί παρά να είναι απλά φανταστικό!

GEORGE CLOONEY

Έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα του πλανήτη Hollywood και όχι αδίκως. Ο Matthew McConaughey έχει ρίξει τόνους ιδρώτα για να το αποκτήσει! Σε αυτό μάλλον τον βοηθάει και το ποδήλατο… Εκείνος ποδηλατεί και οι άλλοι τον χαζεύουν!

MATTHEW MCCONAUGHEY

Ο μουσικός David Byrne ανακάλυψε τα οφέλη της ποδηλασίας πολλά χρόνια πριν αυτή γίνει trendy! Το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Talking Heads» ανακάλυψε το… ποδήλατο την δεκαετία του ’80 και από τότε έμεινε πιστός σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

DAVID BYRNE

Στο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» φαίνεται ότι πιστεύει ακράδαντα ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry, ο οποίος έχει εντάξει στην καθημερινότητά του την ποδηλασία. Και σε αντίθεση με τον George Bush, ο οποίος έκανε ποδήλατο στα πιο απομονωμένα μέρη γιατί ντρεπόταν, ο John Kerry απολαμβάνει την ποδηλασία του στα πιο πολυσύχναστα μέρη.

JOHN KERRY