Οι stars είναι όμορφοι, λαμπεροί και σου δίνουν την αίσθηση ότι έχουν «ξεπηδήσει» από τις illustration σελίδες των μεγάλων περιοδικών! Ισχύει, όμως το ίδιο και τα αδέρφια τους;

Πολλοί από τους μεγαλύτερους αστέρες της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας, ποζάρουν χαμογελαστοί με τα αδέρφια τους! Εκεί η σύγκριση είναι μοιραία και πολλές φορές η ζυγαριά γέρνει υπέρ των διάσημων ηθοποιών! Υπάρχουν, όμως και οι εξαιρέσεις!

Και μια από τις μεγαλύτερες εξαιρέσεις στον κανόνα είναι η Penelope Cruz με την αδερφή της Monica, που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Λέγεται, μάλιστα, ότι όταν η Penelope ήταν έγκυος στα γυρίσματα της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» σε μερικές σκηνές την αντικατέστησε η Monica, αλλά η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη, που κανένας από τους θεατές δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα.

Η Nicole Kidman, αν δεν είχε κάνει τόσες πολλές πλαστικές, θα θύμιζε την αδερφή της Antonia, που έχει κάνει λιγότερες. Η έκφρασή τους είναι ίδιες… Αν έβλεπε κάποιος την Antonia, χωρίς να έχει στο πλευρό της την Nicole, το σίγουρο είναι ότι κάτι θα του θύμιζε!

Αντιθέτως, το fashion icon Sarah Jessika Parker, ουδεμία σχέση έχει με τον Pippin. Βέβαια, η σύγκριση είναι ναι μεν αναπόφευκτη, αλλά και λίγο άδικη,  γιατί ανήκουν σε διαφορετικό φύλο!

Εκεί, όμως, που μένεις με το στόμα ανοιχτό είναι στην περίπτωση του Tom Cruise και της αδερφής του, Lee Anne, που είναι και παράλληλα μάνατζέρ του. Η Lee Anne δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την λαμπερή εικόνα του αδερφού της αλλά και με την αισθητική! Τόσα χρήματα έχει η οικογένεια…

Τι να πει, όμως και η βασίλισσα της pop Madonna, που στα… παλιά τα χρόνια, συνοδευόταν από τον αδερφό της Christopher; Μια ομοιότητα στα μάτια υπάρχει, αλλά αυτό είναι και το μοναδικό που τους έδενε. Γιατί, σύμφωνα με τις «κακές» γλώσσες του Χόλιγουντ, η δισεκατομμυριούχος Madonna, τον έχει αφήσει άστεγο.

Ο Brad Pitt είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες του πλανήτη των διασήμων! Αλλά εκτός από star είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ την οικογένειά του, γι΄ αυτό και δεν χάνει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους! Ο φωτογραφικός φακός τον «αιχμαλώτισε» μαζί με τον αδερφό του Doug…  Ο Doug έχει κάτι που σου θυμίζει τον Brad, αλλά δεν έχει εκείνη την λάμψη!!!

Σειρά έχει η πανέμορφη Angelina Jolie και ο αδερφός της James Haven. Παρά το διαφορετικότητα του φύλου τους, έχουν πολλά όμοια χαρακτηριστικά, όπως τα μεγάλα και σαρκώδη χείλια! Βλέποντάς τον σου θυμίζει την διάσημη αδερφή του, μόνο που εκείνη είναι πολύ πιο όμορφη!

Η Sharon Stone ποζάρει με την αδερφή της Kelly και σας αφήνουν να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!!!

Στην οικογένεια Lopez, φαίνεται ότι όλα τα χαρίσματα τα πήρε η Jennifer και όχι η Lynda… Η φωτογραφία μιλά από μόνη της!

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της Julia Roberts και της αδερφής της Lisa. Καμία απολύτως ομοιότητα, ούτε στην εξωτερική εμφάνιση αλλά ούτε και στο στιλ!!!

Για το τέλος αφήσαμε την εκρηκτική Beyonce και την αδερφή της Brandi Cyrus! H Brandi είναι μελαχρινή αλλά οι ομοιότητες με την βασίλισσα της r&b είναι πολλές!!!

Βέβαια,  για να μην είμαστε άδικοι, πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι stars, αν δεν ήταν stars, θα έμοιαζαν περισσότερο στα αδέρφια τους, θα έμοιαζαν  σαν κοινοί θνητοί και όχι σαν πλαστικές κούκλες! Αλλά ό χώρος του θεάματος έχει απαράβατους κανόνες!

Δείτε φωτογραφίες

[doptg id=”1540″]