O 50χρονος ηθοποιός έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που έδωσε στην Amber Heard στον αρραβώνας τους, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την νέα του ταινία, «Transcendence».

Με το συγκεκριμένο δαχτυλίδι κυκλοφορούσε η ηθοποιός κι έκανε τον αρραβώνα τους να αποκαλυφθεί, ενώ ο ίδιος εξομολογήθηκε πως το μονόπετρο «έπεσε» μεγάλο στην Amber οπότε αποφάσισε να το φοράει εκείνος!

depp1

Ο Depp δεν απέφυγε τις ερωτήσεις περί γάμου και είπε σχετικά: «Νομίζω ότι είναι καλύτερο οι γυναίκες να διοργανώνουν τον γάμο. Προσωπικά, δεν μπορώ να οργανώσω τίποτα, είμαι πολύ κακός σε αυτά»!

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για την Amber και ο δεύτερος για τον Johnny, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος για δύο χρόνια στα μέσα της δεκαετίας του ’80 με την Lori Anne Allison, ενώ διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την Vanessa Paradis, από την οποία χώρισε τον Ιούλιο του 2012, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, 14 και 11 ετών.

Ο Johnny Depp και η Amber Heard αρραβωνιάστηκαν πριν από περίπου τρεις μήνες και το γιόρτασαν με πάρτι, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Δείτε το βίντεο: