Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων σχολίασε και το θέμα των τελευταίων ημερών, δηλαδή την παρουσίαση του “Dancing With The Stars 4” από τη Δούκισσα Νομικού. 

 Ο γνωστός παρουσιαστής, Φώτης Σεργουλόπουλος, θέλησε να εκφράσει τη διαφωνία του με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία υποστήριξε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια «ήταν το μισό Dancing». Ο ίδιος, λοιπόν, σχολίασε: «Για μένα στο Dancing δεν έχει τόσο μεγάλο ρόλο η παρουσιάστρια. Έχει έναν διεκπεραιωτικό ρόλο, δεν λέει ποτέ τη γνώμη της την πραγματική, ακόμα και αν έχουν φάει τα μούτρα τους θα τους πει “τι ωραίοι που ήσασταν”. Η παρουσιάστρια πάντα είναι ένα ένα υπέρλαμπρο κορίτσι μέσα σε μια συγκλονιστική τουαλέτα, με ένα συγκλονιστικά καλοφτιαγμένο μαλλί και θα κάνει μια είσοδο που θα ομορφύνει το πλατό. Αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Οπότε αυτό που είπε η Ελισάβετ ήταν υπερβολή -και μάλιστα δεν ήταν κακή η Δούκισσα».

Πάνω στο ίδιο θέμα, ο παρουσιαστής του Star συνέχισε: «Έχουμε μάθει τώρα τελευταία να λέμε πολύ εύκολα την κακία – με τη μία! […] Στο θέατρο τόσο η ίδια η Ελισάβετ, όσο και άλλοι ηθοποιοί, έχουν αντικατασταθεί στη δεύτερη σεζόν και δεν βγήκε ποτέ κανένας να πει “το έργο δεν λέει τίποτα με την άλλη ηθοποιό”. Δηλαδή, άσε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα. Σε τόσο δύσκολες περιόδους επιτέλους η τηλεόραση έκανε παραγωγές, βγαίνουν νέα πρόσωπα που είναι λαμπερά, που είναι ωραία και θα βγω εγώ να πω “καλά, δεν υπάρχει πρωινό μετά το Σαν Στο Σπίτι Σας”; Δεν με αφορά, δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να το λες».

Δείτε όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο “Πρωινό”