Η Αμέλια και ο Κώστας γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, η είδηση της σχέσης τους αποτέλεσε έκπληξη στον χώρο, αφού όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Εναν χρόνο αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. Το σκηνικό ήταν παραμυθένιο, αφού το μυστήριο τελέστηκε στο Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά, στις 23 Ιουνίου του 2012, καθώς η Κρήτη είναι κοινός τόπος καταγωγής τους. Εκείνη η μέρα ήταν η επίσημη έναρξη της κοινής τους ζωής.

Λίγο καιρό αργότερα η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε, καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η οποία είναι σήμερα περίπου δύο ετών.

Φαίνεται όμως ότι ο έρωτάς τους δεν κατάφερε να αντέξει στον χρόνο και τη φθορά. Ετσι οι δυο τους τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους. Η δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη και ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες της από το φιλικό τους περιβάλλον, αποφάσισαν να διακόψουν την κοινή τους πορεία, και μάλιστα έχουν ήδη μπει στη διαδικασία του διαζυγίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Οπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, το ζευγάρι έζησε δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα. Αν και οι δυο τους προσπάθησαν πάρα πολύ ώστε να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ψάχνοντας να βρουν τον τρόπο που θα τους κρατούσε μαζί, τελικά δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν.

 Ο Κώστας ήδη έχει αρχίσει να αναζητεί νέα στέγη, όμως θέλει να προχωρήσει σιγά σιγά στη μετακόμιση, διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογένειας. Παράλληλα, τόσο εκείνος όσο και η δημοσιογράφος συνεχίζουν κανονικά τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.