Ολοκληρώθηκε και το δωδέκατο live του “Dancing With The Stars 4″ στον ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας πλέον και επισήμως την τελική πεντάδα του τέταρτου κύκλου.

Η παρουσιάστρια του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα. Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό,  καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, Αλέξη ΚωστάλαΓκαλένα ΒελίκοβαΓιάννη Λάτσιο και Κάτια Δανδουλάκη. 

Στο δωδέκατο live οι συμμετέχονται κλήθηκαν να παρουσιάσουν από δύο χορογραφίες: Οι άντρες διαγωνίστηκαν στο jive και το cha cha cha, οι γυναίκες στο foxtrot και επίσης στο cha cha cha, ενώ κάθε παίκτης κατά τη διάρκεια της δεύτερης εμφάνισής του κλήθηκε να παρουσιάσει ένα solo κομμάτι, κατά το οποίο χόρεψε χωρίς τη συνοδεία του παρτενέρ του.

Λαμπεροί καλεσμένοι της χθεσινής βραδιάς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, που επέστρεψε μετά από περίπου δυομισι χρόνια στο πλατό του “Dancing With The Stars” και o Tόνι Σφήνος σε μια εμφάνιση έκπληξη.

Ο Τόνι Σφήνος στο “Dancing With The Stars”

 

Ο Τόνι Σφήνος χορεύει τσάμικο με τη Δούκισσα

Η αποχώρηση της βραδιάς:  Οι δύο παίκτες που ήρθαν αντιμέτωποι για την παραμονή τους στο “Dancing With The Stars” ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Λάκης Γαβαλάς. Τελικά από το show αποχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και η παρτενέρ του, Αναστασία.

Η αποχώρηση της βραδιάς

Λίγο πριν το τέλος του δωδέκατου live, η Δούκισσα Νομικού μοίρασε στα τέσσερα ζευγάρια φάκελους που έκρυβαν από ένα όνομα παλαιότερου παίκτη του “Dancing With The Stars”. Έτσι, η οικοδέσποινα του show ανακοίνωσε στους τέσσερις φιναλίστ και τους παρτενέρ τους ότι την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης χορογραφίας, θα υποβληθούν στη δοκιμασία του Dance Trio.  Αναλυτικά, ο Ησαΐας Ματιάμπα θα χορέψει με την παρτενέρ του και τη Λάουρα Νάργες, η Κλέλια Πανταζή θα συναντήσει επί σκηνής τον Άλεξ Κάβδα, η Μαίρη Συναστάκη τον Ηλία Βρεττό και η Κατερίνα Στικούδη την Ευαγγελία Αραβανή.