Φινέτσα και γεύση από Ιταλία είχε το χθεσινοβραδινό δείπνο- πρόβα λίγο πριν τον πολυσυζητημένο γάμο του George Clooney και της εκλεκτής της καρδιάς του Amal Alamuddin! Το ζευγάρι αναχώρησε για το κοντινό νησάκι Giudecci, όπου και πέρασε ακόμη ένα υπέροχο βράδυ παρέα με συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Η δικηγόρος έλαμπε μέσα στην κόκκινη με μαύρες λεπτομέρειες τουαλέτα της, ενώ ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικά γοητευτικός φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι.

Οι δυο τους έφτασαν στον προορισμό χωριστά… Ο Clooney μαζί με τον κουμπάρο του και σύζυγο της Cindy Crawford, Rande Gerber και μερικούς ακόμη άντρες επιβιβάστηκαν σε ένα ταχύπλοο βαρκάκι και απήλαυσαν στη διαδρομή μέχρι το κοντινό νησί μερικά ποτά. Η Amal από την άλλη μαζί με τη μητέρα της Baria, την αδερφή της Talia και ορισμένες φίλες και συγγενείς της επιβιβάστηκαν κι εκείνες με τη σειρά τους στο δικό τους ταχύπλοο, χωρίς ωστόσο να το.. τσούξουν!

Το ζευγάρι έδειχνε ευτυχισμένο και ευδιάθετο, ενώ πόζαρε και στον φωτογραφικό φακό του ειδικά εξειδικευμένου φωτογράφου που έχει αναλάβει να απαθανατίζει κάθε στιγμή του μοναδικού αυτού σαββατοκύριακου, όχι μόνο για λογαριασμό του μελλονύμφου ζεύγους, αλλά και της αμερικανικής έκδοσης της Vogue που έχει αγοράσει αποκλειστικά τα δικαιώματα των φωτογραφιών του ευτυχούς γεγονότος. Η διευθύντρια μάλιστα της Vogue, Anna Wintour, έχει ήδη καταφτάσει στη Βενετία μιας και είναι μια από τις λαμπερές καλεσμένες του γάμου!

Stunning: The British human rights lawyer looked glamorous in a red and black gown featuring a waterfall skirt as she is helped onto a speed boat in Venice on Friday night

Bridal party: Amal is joined by her mother Baria, sister Tala and the rest of her female friends and family

Radiant: Amal positively glowed with happiness while surrounded by her family

Centre of attention: Miss Alamuddin couldn't stop smiling as she made her way into the five star hotel

Celebration: George Clooney and his groomsmen enjoy some fine liquor after diiner at the exclusive five-star Cipriani Hotel on the nearby island of Giudecci

Excited: Amal looks so happy to be finally tying the knot with her Hollywood heartthrob of a fiancé

Fancy one? George looks like he is offering his wife a night cap on the water

Looking smart: George looked dapper in a navy suit with a white shirt as he headed of the venue with a drink in hand

Big day ahead: It has been 21 years since the Oscar-winner was last a married man

Chatty man: The Hollywood star conversed energetically with his guests on the eve of his wedding

Here comes the stag: The wedding party enjoyed some of the night at the well-known Ivo ristorante

On the run: Bridal party and groomsmen's boats took off along the water