Είναι γεγονός! Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και η επί τέσσερα χρόνια αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ επισφράγισαν τον έρωτά τους με έναν πολιτικό γάμο και το govastileto.gr έχει όλες τις hot λεπτομέρειες.

Ο γάμος ήταν κάτι που αποφάσισαν στα  τέλη Φεβρουαρίου, σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον τους! Ετοίμασαν τα χαρτιά τους, επέλεξαν τα ρούχα τους, τους μάρτυρες και πέταξαν για το Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Το γιατί ο πολιτικός τους γάμος έγινε εκεί, κρύβει από πίσω του μια ολόκληρη ιστορία!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Υβόννη και η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, έφυγαν  με την τελευταία πτήση της Παρασκευής! Γι΄ αυτό, άλλωστε, για πρώτη φορά, η Υβόννη δεν ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της στο live του «The Voice.

O Αντώνης Ρέμος και ο πολύ καλός του φίλος, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος ήταν και ο μάρτυρας – κουμπάρος, έφυγαν με την πρώτη πτήση το πρωί του Σαββάτου.

Η λιτή τελετή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημαρχείο του Ντύσελντορφ! Εκείνος που πάντρεψε τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ ήταν ο Δήμαρχος και παιδικός φίλος του Αντώνη. Μια υπόσχεση από το παρελθόν ήταν εκείνη που έστειλε τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή στο μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 10 του χρόνια!

Ο Αντώνης και ο σημερινός Δήμαρχος της πόλης, έμεναν σε αντικριστά σπίτια και ήταν πολύ καλοί φίλοι από παιδιά! Όταν ο Αντώνης Ρέμος, σε ηλικία 10 ετών, μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη, δεν σταμάτησε τις επαφές με τον παιδικό του φίλο! Την ημέρα που έφευγε από το Ντύσελντορφ, είπε στον παιδικό του φίλο: «Να το θυμάσαι! Εσύ θα με παντρέψεις». Και ήρθε η ώρα να κρατήσει την υπόσχεσή του!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του govastileto.gr, ο Αντώνης φόρεσε ένα γκρι κοστούμι, που του σχεδίασε η Υβόννη Μπόσνιακ. Δεν φόρεσε ούτε γραβάτα, ούτε παπιγιόν!

Όσο για την Υβόννη, επέλεξε ένα μακρύ στράπλες φόρεμα, στο χρώμα του πάγου, το οποίο σχεδίασε η ίδια! Στο λαιμό, φόρεσε ένα μεγάλο εντυπωσιακό κόσμημα, στο χρώμα του μπλε, το οποίο επίσης σχεδίασε η ίδια!

6167_ANTONIS_REMOS_YVONNE_BOSNJAK_17122013

Κατά την διάρκεια της τελετής, που κράτησε λίγα λεπτά, τόσο ο Αντώνης όσο και η Υβόννη δεν σταμάτησαν να χαμογελούν!

Αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο, οι νεόνυμφοι, ο Κώστας Πηλαδάκης και ο Δήμαρχος με την σύζυγό του, γευμάτισαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής.

Τίποτα, όμως, δεν σταματάει εδώ! Ο πολιτικός γάμος  ήταν η αρχή! Ο Αντώνης και η Υβόννη θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στα μέσα Ιουλίου! Το που είναι κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό! Το govastileto.gr, όμως, έμαθε ότι δύο είναι οι περιοχές που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες! Το ένα εξωκλήσι βρίσκεται στην Σκιάθο και το άλλο στην Αμοργό, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη αγάπη του Αντώνη Ρέμου είναι το Πήλιο. Θέλει, όμως, να δώσει στον γάμο του αέρα από νησί!

Ο γάμος θα είναι σε κλειστό κύκλο και το πάρτι θα γίνει σε ένα beach bar! Φυσικά, ανάμεσα στους καλεσμένους, θα είναι και η Άννα Βίσση, η οποία θα τραγουδήσει, όπως είναι αναμενόμενο!

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο Αντώνης Ρέμος το αποκαλύψει στο Live της Παρασκευής. Το νου σας στο χέρι του; Θα φοράει την από λευκό χρυσό βέρα του;

 

Πρωταπριλιά σήμερα και σκεφτήκαμε να τηρήσουμε το έθιμο και να γράψουμε το μικρό μας ψεματάκι…

Ο λόγος για τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας!

Ο γάμος δεν έγινε ποτέ, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε, ότι μπορεί να τους βάλαμε και την ιδέα!

Καλό μας μήνα!