Η σατιρική παράσταση “Ενσκύλον Εντέχνως”  με τον Κρατερό Κατσούλη, την Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Γιάννη Αγγελάκη και τον Προκόπη Πολίτη έκανε χθες πρεμιέρα, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Το govastileto.gr βρέθηκε εκεί και ανάμεσά τους απαθανάτισε και αρκετούς εκπροσώπους της showbiz. Τον Πάνο Μουζουράκη με την Μαρία Σολωμού, την Τάμτα, τον Γεράσιμο Γεννατά με την εγκυμονούσα σύντροφό του, τον Κώστα Σπυρόπουλο και άλλους. 

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν επίσης εκεί, αφού δε λείπει ποτέ από τις πρεμιέρες του συζύγου της, Κρατερού ενώ διασκέδασε απίστευτα με όλα τα σκετσάκια που είδε το βράδυ της Τετάρτης.

Από τα highlights της βραδιάς ήταν όταν ο Κρατερός ανέβασε στην σκηνή την Τάμτα και έκαναν ένα σκετσάκι το οποίο απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Η μουσική, σατιρική παράσταση “ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ”, έρχεται να δώσει γροθιά στο κατεστημένο της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Της παλαιάς αλλά και της νέας. Θέμα της παράστασης είναι ο διχασμός του Έλληνα και στην τέχνη.

Ένας χρόνιος διχασμός που προκάλεσε έναν ” ανελέητο ” πόλεμο, ο οποίος μαίνεται μέχρι σήμερα. Παλιά το ” Ελαφρύ ” τραγούδι μάχονταν το λαϊκό, αργότερα το “Έντεχνο ” συνέχισε την επίθεση μέχρι και σήμερα στο “Σκυλάδικο”. Άρα όποιος δεν είναι έντεχνος είναι ένσκυλος; Ποια είναι η διαχωριστική γραμμή και ποιος την ορίζει;

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα “Ενσκύλoν Εντέχνως”

[doptg id=”1261″]